电车站

景观 / 居住环境 2021-11-26 07:44

电车站
Tram Stop

Another movie that SUBARQUITECTURA shared with us. It’s about the design process behind the Tram Stop project. Enjoy!

Landscape Architecture & Structure: SUBARQUITECTURA (Andrés Silanes, Fernando Valderrama, Carlos Bañon)
Location: Alicante, Spain
Client: FGV – Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana
Area: 5.090 m²
Budget: 654.638 €
Design: 2005
Opening: 2007

Tram Stop

© Subarquitectura

Tram Stop

© Subarquitectura

Tram Stop

© Subarquitectura

Tram Stop

© Landezine

Tram Stop

© Landezine

Tram Stop

© Landezine

Tram Stop

© Landezine

Tram Stop

© Landezine

Tram Stop

© Landezine

Tram Stop

© Landezine

Tram Stop

© Landezine

Tram Stop

© Landezine

Tram Stop

© Landezine

Tram Stop

© Landezine

以上内容来自「landezine」,感谢lbb789整理供稿,如有侵权请联系删除,查看原文
设计师 | 中国
电车站