内林

景观 / 居住环境 2021-11-24 18:51

内林
INNER FOREST

x-studio::Ivan Juarez与挪威西海岸Dalsåsen的NordicAartists中心和挪威文化部合作,x-studio的墨西哥建筑师Ivan Juarez与峡湾景观——山脉、海洋、河流、,瀑布和湖泊——从森林地面收集材料,主要是松果,这是一种具有象征意义的材料,并小心地将其堆叠起来,形成一个围墙,将观看者包裹在森林的纹理中,同时引导视线向上,穿过树冠进入开阔的天空。这幅作品反映了建筑过程,建筑师们穿过长满青苔、雾气弥漫的松林,选择了数千个球果,“森林的种子”来制作“手工制作的天然皮肤”
x-studio : : Ivan Juarez Working in collaboration with the NordicAartists Centre at Dalsåsen, on the west coast of Norway, and the Norwegian ministry of culture, Mexican architect Iván Juárez from x-studio has created a connection to the fjords landscape- mountain, ocean, rivers, waterfalls and lakes- by collecting up materials from the forest floor, mainly pine cones, a material that acquires a symbolic connotation and carefully stacking them to make an enclosure that wraps the viewer in the textures of the forest while directing the view upward, through the canopy to open sky. The piece is reflective of the process of building, in which the architects walked through the mossy, mist-held pine groves selecting thousands of cones, ‘the seeds of the forest’ to make the ‘hand-made natural skin.’

INNER FOREST

© Ivan Juárez

INNER FOREST

© Ivan Juárez

INNER FOREST

© Ivan Juárez

INNER FOREST

© Ivan Juárez

INNER FOREST

© Ivan Juárez

INNER FOREST

© Ivan Juárez

INNER FOREST

© Ivan Juárez

INNER FOREST

© Ivan Juárez

INNER FOREST

© Ivan Juárez

Arild H.Eriksen(董事)+Jasmina Bosnjak(协调员)
INNER FOREST, landscape pavilion
Design: x-studio : : Ivan Juarez
Location. Dalsåsen , Norway
Design year 2011
Image & text credits : x-studio Ivan Juárez
Collaborator: Sandra García
Promotor: Nordic Artists’ Centre Dalsåsen, Noruega. Norwegian Ministry Of Culture
Arild H. Eriksen (Director) + Jasmina Bosnjak, (Coordinator)

以上内容来自「landezine」,感谢超凡脱俗整理供稿,如有侵权请联系删除,查看原文
设计师 | 中国
内林