景观视频教程

装煤机

景观 / 居住环境 2021-11-23 09:13

装煤机
The Coal Loader

哈塞尔领导的咨询团队为在澳大利亚北悉尼韦弗顿半岛的前煤炭装载机和加德士工业场地上开发公共公园编制了详细的设计和施工文件。该遗址具有高度的自然和文化遗产意义——自20世纪初以来,该遗址曾作为煤炭的加油站和配送点运营,自20世纪50年代以来,该遗址已于20世纪90年代初退役。该项目面临的挑战是保持场地的永恒质量,抵制用技巧装饰建筑的诱惑,并确保该场地成为当地社区可行的娱乐资源。
The HASSELL led consultancy team prepared detailed design and construction documentation for the development of a public parkland on the former Coal Loader and Caltex industrial sites at Waverton Peninsula, North Sydney, Australia. The site has high natural and cultural heritage significance – formerly operating as a bunkering and distribution point for coal since the early 1900s and for bulk oil storage since the 1950s – the sites were decommissioned in the early 1990s. The project’s challenge was to preserve the site’s timeless quality, to resist the temptation to embellish the structure with artifice, and to ensure that the place became a viable recreation resource for the local community.

The Coal Loader

© Simon Wood

The Coal Loader

© Simon Wood

The Coal Loader

© Simon Wood

The Coal Loader

© Simon Wood

The Coal Loader

© Simon Wood

The Coal Loader

© Simon Wood

The Coal Loader

© Simon Wood

The Coal Loader

© Simon Wood

The Coal Loader

© Simon Wood

The Coal Loader

© Simon Wood

The Coal Loader

© Simon Wood

The Coal Loader

© Simon Wood

The Coal Loader

© HASSELL

The Coal Loader

© HASSELL

场地的设计需要一种艺术方法,强调“启示”而非“创造”的理念,在这些理念中,建立了最小的干预和有意义的空间关系,以唤起对场地和场所的解释。采用了严格的设计原则和方法,以及现场特定的机会和限制,以确保在进行现场开发时适当考虑现场的重要敏感文化遗产,并展示环境、文化和社会可持续性方面的最佳实践。整个站点已自适应地重新使用,为一系列新活动提供设置。它是节日和活动的举办地,办公室已升级,新咖啡馆已建成,看守人小屋已发展成为当地可持续发展学习中心。
The design of the site required an artistic approach with an emphasis on ideas of ‘revelation’ more than those of ‘creation’, where minimal intervention and meaningful spatial relationships were established to evoke interpretations of site and place. Stringent design principles and methodologies were adopted, along with the site specific opportunities and constraints, to ensure that the sites development was conducted with due consideration of the sites significant sensitive cultural heritage, and to demonstrate best practice in environmental, cultural and social sustainability. The whole site has been adaptively reused to provide settings for an array of new activities. It is a host for festivals and functions, the offices have been upgraded, a new café established, and the caretaker’s cottage has been developed as a local sustainability learning centre.

特别是,新的可持续性学习中心是北悉尼委员会的一项倡议,将通过直接示范和委员会运行的环境项目提供可持续生活的解决方案。可持续实践的表达不仅限于建筑物及其周围,还包括现场范围内的重大举措,如集水、处理和再利用、废水处理、能源捕获和储存、社区园艺和使用再生材料。煤炭装载机提供了一个慷慨的公共设施,并通过当代设计语言开发出最佳实践成果,尊重现场崎岖的自然和工业美景。
In particular, the new Sustainability Learning Centre is an initiative of North Sydney Council that will offer solutions for sustainable living by direct example and through Council run environmental programs. The expression of sustainable practices was not limited to the building and its environs and included significant initiatives site-wide, such as water harvesting, treatment and re-use, waste water treatment, energy capture and storage, community gardening and the use of recycled materials. The Coal Loader provides a generous public facility and develops a best practice outcome through a contemporary design language, which respects the rugged natural and industrial beauty of the site.

摄影师:西蒙·伍德
Landscape Architect: HASSELL
Project name: The Coal Loader
Location: Waverton Peninsula, North Sydney, New South Wales, Australia
Completion date: July 2011
Budget: A$4.9 million
Scale: 15,000 sqm
Client: North Sydney Council
Collaboration: ARUP, Northrop, Wosley Parsons, Northcroft, Prof. Max Irvine, Craig Burton, PSN
Text: Hassell
Photographer: Simon Wood

以上内容来自「landezine」,感谢子林整理供稿,如有侵权请联系删除,查看原文
设计师 | 中国
装煤机