景观视频教程

坎帕德洛斯英格尔公园酒店

景观 / 居住环境 2021-11-10 09:45

坎帕德洛斯英格尔公园酒店
Campa de Los Ingleses Park

坎帕德洛斯英格尔斯公园从古根海姆毕尔巴鄂博物馆流出,统一了毕尔巴鄂的阿班多伊巴拉地区和内尔维翁河。公园的轮廓线标出了起伏的路径,这些路径向上延伸,形成了一系列弯曲的梯田。这些地形波在公园内调解了10米/33英尺的高差,使得咖啡馆可以隐藏在地球形状下。露台、坡道、楼梯和墙壁相互交织,塑造了公园。该公园将马扎雷多、德乌斯托大桥和尤斯卡迪广场与周边建筑融为一体,最重要的是与内尔维翁河融为一体,形成无缝的城市体验。
Campa de los Ingleses Park flows from the Guggenheim Bilbao Museum, unifying the Abandoibarra area of Bilbao and the Nervión River. The park’s defining lines mark undulating paths that pull up to create a series of curving terraces. These topographic waves mediate a 10m/33ft elevation difference across the park allowing for a café to be tucked under the earthform. The terraces, ramps, stairs and walls flow into one another to sculpt the park. The park integrates the Mazarredo, Deusto Bridge, and the Plaza Euskadi with the surrounding buildings and most importantly with the Nervión River into a seamless urban experience.

Campa de Los Ingleses Park

© Iwan Baan

Campa de Los Ingleses Park

© Iwan Baan

Campa de Los Ingleses Park

© Iwan Baan

Campa de Los Ingleses Park

© Iwan Baan

Campa de Los Ingleses Park

© Iwan Baan

Campa de Los Ingleses Park

© Balmori Associates

Campa de Los Ingleses Park

© Balmori Associates

Campa de Los Ingleses Park

© Iwan Baan

Campa de Los Ingleses Park

© Balmori Associates

Campa de Los Ingleses Park

© Balmori Associates

Campa de Los Ingleses Park

© Balmori Associates

Campa de Los Ingleses Park

© Balmori Associates

“自由草坪”不是使用草皮或“工业草坪”,而是通过引入各种草种、三叶草和野花来种植,这些草种可以固定氮并减少对杀虫剂的需求。Balmori设计的铺路材料含有一种叫做GeoSilex®的添加剂,可吸收二氧化碳;铺路是由格拉纳达大学开发的,完全由工业废料制成。当地报纸称该公园为“城市的新肺”
Rather than using turf or “Industrial Lawn”, a “Freedom Lawn” was planted by introducing various grass species, clover and wildflowers that fixes nitrogen and reduces the need for pesticides. The paving designed by Balmori contains an additive called GeoSilex® which absorbs CO2; the paving was developed with the University of Granada and made entirely from industrial waste. The local newspaper referred to the park as “a new lung for the city.”

Landscape Architecture: Balmori Associates
Location: Bilbao, Spain
Client: Sociedad Bilbao Ria 2000
Size: 25,000 m2 / 6.17 acres
Status: Completed 2012
LANTEC (Local Partner)
RTN Architects
Photo credit: Iwan Baan, Balmori Associates

以上内容来自「landezine」,感谢天海蓝蓝521整理供稿,如有侵权请联系删除,查看原文
设计师 | 中国
坎帕德洛斯英格尔公园酒店