BRFkredit总部广场

景观 / 居住环境 2021-11-3 03:12

BRFkredit总部广场
Plaza at BRFkredit Head Quarters

Henrik Jørgensen Landskab AS:作为林格比镇的一个新公共空间,广场是BRFCredit公司的新面孔。因此,它被设计成具有吸引力、冷静和现代感。它配备的元件在规模上与新总部和更大的相邻建筑相对应。广场新设计的主要理念是将一些大型、铺砌和略微倾斜的区域略微折叠,这些区域从广场向上延伸,向人行道延伸。通过这种方式,形成了一个低边缘,将广场与周围环境隔开,在不影响视觉连接的情况下形成交通屏障。入口自然引导着从任何角度到达的行人,为新设计提供了中心方向。
Henrik Jørgensen Landskab AS: As well as a being a new public space in the town of Lyngby, the plaza is the new face of the company BRFkredit. As such it is designed to be inviting, calm, and modern. It is furnished with elements that in scale correspond to the new HQ and the larger neighboring buildings. The main concept of the new design of the plaza is a slight folding of a number of large, paved and slightly sloping areas that rise, in from the plaza and out toward the sidewalks. In this way a low edge is formed, which separates the plaza from the surroundings creating a traffic barrier without compromising the visual connection. Naturally leading the way for pedestrians arriving from any angle, the entrance provides the central direction in the new design.

Plaza at BRFkredit Head Quarters

© landskab.dk

Plaza at BRFkredit Head Quarters

© landskab.dk

Plaza at BRFkredit Head Quarters

© landskab.dk

Plaza at BRFkredit Head Quarters

© landskab.dk

Plaza at BRFkredit Head Quarters

© landskab.dk

Plaza at BRFkredit Head Quarters

© landskab.dk

Plaza at BRFkredit Head Quarters

© landskab.dk

Plaza at BRFkredit Head Quarters

© landskab.dk

Plaza at BRFkredit Head Quarters

© landskab.dk

Plaza at BRFkredit Head Quarters

© landskab.dk

Plaza at BRFkredit Head Quarters

© landskab.dk

Plaza at BRFkredit Head Quarters

© landskab.dk

Plaza at BRFkredit Head Quarters

© landskab.dk

Plaza at BRFkredit Head Quarters

© landskab.dk

Plaza at BRFkredit Head Quarters

© landskab.dk

Plaza at BRFkredit Head Quarters

© landskab.dk

深色马赛克石材铺砌为空间提供了一个美丽、均匀、沉稳的表面。在雨天,广场变得更加饱和,几乎变成黑色。每一个区域的边缘都是宽大的花岗岩元素,允许褶皱、坡度变化以及线性排水沟和喷泉的整合,这突出了广场的微妙划分。就像最大马赛克区域的一群刺槐一样,一个由装饰草、黑郁金香和开花的洋葱组成的大型隆起床为广场提供了一个郁郁葱葱的空间。
The dark mosaic stone paving gives the space a beautiful, homogenous and composed surface. In rainy weather the plaza changes to a more saturated expression turning almost black. Accentuating the subtle division of the plaza each area is edged by wide granite elements that allow for folds, changes in grade as well as integrating the linear drain and the fountains. Like a group of black locusts in the biggest mosaic area, a large raised bed of decorative grasses, black tulips, and flowering onions, provides a lush contribution to the plaza.

八个高大的生铁灯构成主要照明。它们生锈的表面与正面的颜色相得益彰,干净、现代的设计为空间增添了气氛。蝗虫下和喷泉中的灯光,以及草地和主要道路上的花坛花岗岩边缘的小型聚光灯,在夜间创造了一种特殊的氛围。广场的新设计为BRFkredit总部创造了一个更引人注目的入口,并为林格比镇提供了一个现代、强健、优雅的城市空间。
Eight tall raw cast iron lamps form the primary lighting. Their rusty surface compliments the colour of the facades and their clean, modern design adds to the atmosphere of the space. Uplights under the locusts and in the fountains, and small spotlights integrated in the granite edges of the grass and flowerbed grazing the main paths, create a special ambience at night. The new design of the plaza creates a more remarkable entrance for the BRFkredit HQ and provides the town of Lyngby with a modern, robust, and elegant urban space.

Landscape architect: Henrik Jørgensen Landskab AS
Project name: Plaza at BRFkredit Head Quarters
Location: Lyngby, Denmark
Client: BRFkredit
Area: 2500 m2
Realized: 2009
Image credits: Henrik Jørgensen Landskab AS

以上内容来自「landezine」,感谢超凡脱俗整理供稿,如有侵权请联系删除,查看原文
设计师 | 中国
BRFkredit总部广场