转换埃斯蒂恩和福克斯兵营

景观 / 居住环境 2021-9-8 07:38

转换埃斯蒂恩和福克斯兵营
Conversion Estienne-et-Foch Barrack

A24 Landschaft:2015年国家园艺展Landau代表了一个模型转换项目,占地27公顷,预算1300万欧元。景观设计将结合Vorderpfalz地区的独特特征,从而与该地区建立密切的联系。它将为今后在那里以前的军事设施基础上开发一个新的住宅区以及一个体育和娱乐校园提供一个框架。一条景观轴线从市区延伸至景观,将其与埃本堡自然保护区相连,该自然保护区与国家园艺展场地相邻。所有措施都将自然保护和娱乐用途成功地整合到整体设计概念中。
A24 Landschaft: The State Horticultural Show Landau 2015 represents a model conversion project encompassing more than 27 hectares of land and a budget of 13 million Euros. The landscape architecture will incorporate the unique features of the Vorderpfalz region, thus forging a close association with the location. It will provide a framework for the future development of a new residential quarter as well as a sport and recreation campus on the grounds of the former military facilities there. A landscape axis proceeds from the urban area into the landscape, linking it to the Ebenberg Nature Reserve that borders the grounds of the State Horticultural Show. All measures address the successful integration of nature conservation concerns and recreational uses into an overall design concept.

该开发项目的持久“绿色脚手架”已经提供了一个有吸引力的居住环境,使列出的营房建筑和新的住房建筑相协调。在新区的中心有一个相当大的社区公园,公园的中心是一个水池,里面种植着茂盛的植被。公园的设计灵感来自莱茵河上游裂谷的构造剧变特征:石头的原始边缘、破裂和分层反映在露天设施的美学中。
The enduring “green scaffolding” for the development already provides an attractive residential environment, which harmonizes the mixture of listed barrack buildings and new housing constructions. In the center of the new district lies a sizable neighborhood park, at the heart of which is a pool of water with lush vegetation planted within. The design of the park is inspired by the tectonic upheaval characteristic of the Upper Rhine’s rift valley: the raw edges, rupturing and layering of the stone are reflected in the aesthetic of the open-air facilities.

Conversion Estienne-et-Foch Barrack

© Hanns Joosten

Conversion Estienne-et-Foch Barrack

© Hanns Joosten

Conversion Estienne-et-Foch Barrack

© Hanns Joosten


Conversion Estienne-et-Foch Barrack

© Hanns Joosten

Conversion Estienne-et-Foch Barrack

© Hanns Joosten

Conversion Estienne-et-Foch Barrack

© Hanns Joosten


Conversion Estienne-et-Foch Barrack

© Hanns Joosten

Conversion Estienne-et-Foch Barrack

© Hanns Joosten

Conversion Estienne-et-Foch Barrack

© Hanns Joosten


Conversion Estienne-et-Foch Barrack

© Hanns Joosten

Conversion Estienne-et-Foch Barrack

© Hanns Joosten

Conversion Estienne-et-Foch Barrack

© Hanns Joosten


Conversion Estienne-et-Foch Barrack

© Hanns Joosten

Conversion Estienne-et-Foch Barrack

© Hanns Joosten

Conversion Estienne-et-Foch Barrack

© Hanns Joosten


Conversion Estienne-et-Foch Barrack

© Hanns Joosten

Conversion Estienne-et-Foch Barrack

© Hanns Joosten

Conversion Estienne-et-Foch Barrack

© Hanns Joosten


Conversion Estienne-et-Foch Barrack

© Hanns Joosten

Conversion Estienne-et-Foch Barrack

© Hanns Joosten

Conversion Estienne-et-Foch Barrack

© a24


Conversion Estienne-et-Foch Barrack

© a24

Conversion Estienne-et-Foch Barrack

© a24

Conversion Estienne-et-Foch Barrack

© a24


Conversion Estienne-et-Foch Barrack

© a24


体育和娱乐校园位于前煤场的地面上,吸引了全市的关注。提供“经典”游戏和运动区域的同时,还为各种潮流运动的实践提供了广阔的空间。剩余未使用铁路设施的结构——其自然过度生长的植被值得保留——为该设计段创建了框架。它的利用考虑到生态因素,并被仔细地整合到褶皱中。
The sport and recreation campus, which garners city-wide appeal, lies on the grounds of the former coal yard. The offering of “classic” play and sporting areas is capped off by large expanses for the practice of various trend sports. The structure of the remaining, unused railway facilities – with their natural overgrowth of vegetation worthy of retaining – creates the framework for this design segment. Its utilization is mindful of ecological considerations and is carefully integrated into the fold.

景观轴线连接城市居住空间、休闲活动区和自然保护区。它从军营大门前新配置的广场开始,沿着邻里公园和园艺展的密集设计区域进行,并继续穿过永久布置的“南帕拉蒂纳特花园”,这与从文化景观到帕拉蒂纳特森林的继承相呼应。轴线在FFH栖息地Ebenberg边界处的一座观景塔中达到顶点,该观景塔为城市、改造后的兵营和自然保护区提供了绝佳的视野。
The landscape axis bridges the urban residential space, the areas for recreational activities and the nature reserve. It begins at the newly configured square in front of the barracks gate, proceeds along the neighborhood park and the intensively designed areas of the horticultural show and continues through the permanently arranged “Southern Palatinate Gardens”, which echo the succession from cultural landscape to the Palatinate Forest. The axis culminates in an observation tower at the border to the FFH-Habitat Ebenberg, which provides a terrific view of the city, the converted barracks and the nature reserve.

Project data

文本:A24 Landschaft
Landscape Architecture: A24 Landschaft GmbH
Project: Conversion Estienne-et-Foch Barrack
Authors: Steffan Robel
Location: Landau, Germany
Design and construction period: 2011-2015
Area: 27 ha
Construction costs: 13 million Euros
Client: Landesgartenschau Landau 2015 gGmbH
Image credits: Hanns Joosten
Text: A24 Landschaft

以上内容来自「landezine」,感谢zyj98131整理供稿,如有侵权请联系删除,查看原文
设计师 | 中国
转换埃斯蒂恩和福克斯兵营