景观视频教程

BHIRAJ TOWER at Sathorn

景观 / 公共空间 2020-10-21 13:33 © 作品由「xyaar」上传,最终解释权归作者所有 xyaar

BHIRAJ TOWER at Sathorn

Architect: Buranasathann
Location: 31 S Sathon Rd, Thung Maha Mek, Sathon, Bangkok 10120, Thailand | View Map
Project Year: 2018
Category: Offices

Commercial Landscape

BHIRAJ TOWER at Sathorn

BHIRAJ TOWER at Sathorn

BHIRAJ TOWER at Sathorn

BHIRAJ TOWER at Sathorn

BHIRAJ TOWER at Sathorn

BHIRAJ TOWER at Sathorn

BHIRAJ TOWER at Sathorn

BHIRAJ TOWER at Sathorn

BHIRAJ TOWER at Sathorn

BHIRAJ TOWER at Sathorn

在前萨通路,这是以前用来流通的运河,有各种各样的种植。比拉杰大厦的项目是对前办公室的建筑和储藏空间的改进,适合泰国主要经济来源萨通路的现代氛围。景观设计的主要理念是创造一个虚拟的环境,使“运河萨通”的阴影再次回到这里。结合原有的建筑风格。建筑材料和原始区域以及所有令人兴奋的树木都以现代新风格提供。与萨通公路上的人们的生活相聚,在历史悠久的萨通地区营造项目氛围。这不是一个匆忙,但与一个现代外观的项目吸引新一代。
In the pre- Sathorn Road, It was the Canal used to for circulation before, and there were various planting. The Bhiraj Tower’s project is an improvement of the building and storage space of the former office, suitable for the modern atmosphere of the Sathorn Road, which is Thailand's major economic source. The main concept of landscape design is to create a virtual environment to bring out the shade of " Canal sathorn " is back here again. By combining the original architectural styles. Building materials and original areas and all exciting trees are available with a modern new style. Meet the lives of the people who go on Sathorn Road and create an atmosphere of the project in the historical Sathorn area. It's not a rush, but with the look of a modern-looking project attracts new generations.

孔雀尾巴是萨通运河的主要特征。景观设计师正在结合孔雀尾花的设计。在一个三角形,编织在一起。通过几何形式表示区域的上下文。这也意味着它是项目业主的象征。
The Peacock Tail is the main characteristic of the Sathorn Canal. Landscape Architect are combining the design of the peacock tail flower. In a triangle, weave together. Represents the context of the area through the geometric form. It also means that it is a symbol of the project owner.

物理区域的原始上下文,如激动人心的树,在项目中可用。建筑模型包括该区域内的非使用建筑材料,采用多种分类模式,使之与项目开发和谐共处。
The original context of the physical area, such as the exciting tree, is available in the project. The building model includes non-used construction materials in the area, applying various sorting patterns to be able to live together with project development harmoniously.

本文转自 Archello http://archello.com/project/bhiraj-tower-at-sathorn
设计师 | 中国
BHIRAJ TOWER at Sathorn