景观视频教程

888 Brannan

景观 / 公共空间 2020-10-22 01:32 © 作品由「lbb789」上传,最终解释权归作者所有 lbb789

888 Brannan

Architect: Gensler
Location: Brannan Street, San Francisco, California, USA | View Map
Project Year: 2012
Category: Offices

Urban Green Spaces

888 Brannan

888 Brannan

888 Brannan

888 Brannan

888 Brannan

888 Brannan

888 Brannan

888 Brannan

888 Brannan

888 Brannan

位于888 Brannan Street的庭院旨在解决旧金山科技工作者不断变化的工作习惯,并阐明了景观在快速扩张的城市中所起的重要作用。该项目收回了一个以前的工业用地,它已经成为城市结构中一个“被困”的功利空间。一个现有的装卸码头被改造成一个高架广场,将珠宝中心与Airbnb的新总部连接起来。这片难看的空间被彻底地重新配置,为建筑群带来了一种引人注目的景观舒适性。
The courtyard at 888 Brannan Street is conceived to address the changing work habits of San Francisco’s tech workers and illuminates the important role landscapecan serve in a rapidly expanding city. The project reclaims a previously industrial site that had become a “trapped,” utilitarian void in the urban fabric. An existing loading dock was converted into an elevated plaza, connecting the Jewelry Center to the new headquarters for Airbnb. This unsightly sliver of space was radically reconfigured to bring a striking landscape amenity to the complex.

在一棵进口枫树的周围建造了一个庭院,在凹凸不平的装卸码头上悬挂木板。一圈“半宝石”装饰着这棵树,区分了庭院,并为租户提供了一个隐蔽的社交空间,供他们工作、吃午餐或社交活动。其他设计元素包括一堵多汁植物墙,隐藏着一个机械走廊,以及一个木质复合墙,当灯光照亮时,它会神奇地改变夜晚的空间。庭院的设计为聚集提供了多种配置,体现了鼓励非正式和灵活性的工作文化。
Built around an imported specimen maple tree, a courtyard was constructed by suspending wood decking over the depressed loading dock. A ring of ‘semi-precious stones’ adorn the tree, distinguishing the courtyard, and providing a sheltered social space for tenants to work, eat lunch or socialize. Other design components include a wall of succulents concealing a mechanical corridor, and a wood-clad wall that when lit magically transforms the space at night. The design of the courtyard provides multiple configurations for congregating and reflects a work culture that encourages informality and flexibility.

庭院是Airbnb总部和珠宝中心之间重要的视觉链接。为了突出这个空间,需要一种强有力的建筑关系。法院最引人注目的元素,树和雕塑石,集中在通往Airbnb大堂的主走廊上。同样,当游客进入珠宝中心时,庭院完全可见。与建筑师密切合作,庭院的几何结构为建筑内部提供了信息,并提供了强大的室内外关系。
The courtyard serves as an important visual link between Airbnb’s Headquarters and the Jewelry Center. To bring prominence to the space, a strong architectural relationship was required. The court’s most striking elements, the tree and sculptural stones, are centered on the main corridor that leads to Airbnb’s lobby. Similarly, the courtyard is fully visible to visitors as they enter the Jewelry Center. Working closely with the architects, the geometry of the courtyard informs the building interior and provides a strong indoor-outdoor relationship.

一个重要的设计挑战是如何处理现有的悬挑珠宝中心,创造了一个阴影和机会的空间。设计方案旨在为表面带来优雅的细节和艺术照明,使空间更温暖,更能吸引游客。
A significant design challenge was how to treat the existing overhang of the Jewelry Center which created a shaded and oppresive space. The design solution looked to bring elegant detail and artistic lighting to the surfaces to make the space warmer and more welcoming to visitors.

Native ferns were selected to withstand the deep shade. The wide, linear seatwall was well proportioned for the work habits of young tech workers.

为了创作雕塑石,设计团队使用了复杂的软件程序。选择尺寸为2-3厘米的小河石,扫描成三维模型,然后放大并稍作调整,以获得符合人体工程学的理想比例。这使得一个真正的有机形状。这些石头是用玻璃钢筋混凝土制成的,只有1英寸厚,内部中空,重量相对较轻。这为在树下组合它们提供了现场灵活性,因为甲板不需要额外的支撑。
To create the sculptural stones, the design team utilized sophisticated software programs. Small river stones, measuring 2-3 cm, were selected and scanned into three dimensional models that were then enlarged and slightly adjusted to obtain ideal proportions for ergonomics. This allowed for a truly organic shape. The stones were fabricated out of glass-reinforced concrete and being only 1” thick and hollow in the interior, were relatively light weight. This provided flexibility in the field in composing them beneath the tree, as no additional support was required in the decking.

一个以前的电池厂,混凝土路面下的土壤受到严重污染。因此,它需要一种战略,以避免破坏现有的混凝土。由悬挂甲板,解决方案允许1500立方英尺的未压实土壤填充桥面和现有铺面之间的空隙,作为标本树的理想栖息地。
A former battery factory, the soil beneath the concrete paving was significantly contaminated. Therefore, it required a strategy that averted the need for disrupting the existing concrete.By suspending the deck, the solution allowed for 1500 cubic feet of uncompacted soil to fill the void between the deck and existing paving, serving as an ideal habitat for the specimen tree.

A restrained use of drought tolerant plant material, including a framed green wall of succulents, substantially minimizes water use.

*This project was completed by MSLA

本文转自 Archello http://archello.com/project/888-brannan
设计师 | 中国
888 Brannan