景观视频教程

Henry House

景观 / 公共空间 2020-10-18 17:18 © 作品由「快乐的小浮点」上传,最终解释权归作者所有 快乐的小浮点

Henry House

Architect: WALA
Location: East Melbourne VIC, Australia | View Map
Project Year: 2019
Category: Heritages

Private Houses

Henry House

Henry House

Henry House

Henry House

Henry House

Henry House

Henry House

Henry House

Henry House

Henry House

亨利之家是一座有140年历史的维多利亚式露台别墅,经过翻新和扩建,后一层为现代建筑。这座维多利亚式建筑是最初建于1878年的一对双层单立面露台之一,也是墨尔本东部这条街上建筑历史悠久的一部分。
Henry House is a 140-year-old Victorian terrace house that has been refurbished and extended with a contemporary rear ground level extension. This Victorian is one of a pair of double-storey, single-fronted terraces that was originally built in 1878, and is part of the rich history of buildings that line this street in East Melbourne.

之前的房客对这座房子进行了早期的翻修,扩大了后一层房间的占地面积,以充分利用狭窄场地的宽度。然而,这一早期的翻修仍然缺乏与后院的紧密联系,因为随着时间的推移,后院已经过度生长。
The house had undergone an earlier renovation by the previous tenants that widened the footprint of the rear ground level rooms to take advantage of the full width of the narrow site. However this earlier renovation still lacked a strong connection with the backyard which had succumbed to overgrowth over time.

目前的业主希望后方的花园开放,并有一个功能性的室外生活区娱乐。新的后方必须是轻填补,同时坚持被动的设计原则,这将使这个空间成为一个乐趣全年。
The current owners wanted the rear to open up to the garden and have a functional outdoor living area to entertain. The new rear had to be light-filled whilst adhering to passive design principles that would make this space a joy to be in all year round.

作为一个传统住宅,保护房屋正面是最重要的。在解决遗产问题上,特别是在一个以19世纪露台式房屋的完美典范而闻名的街区,人们格外小心。这座传统的房子在整容时经过了敏感的处理,以保留它的个性和魅力。
As a heritage dwelling, conservation of the front of house was paramount. Great care was taken in addressing heritage issues, especially in a neighbourhood known for some immaculate examples of 19th century terrace houses. The heritage house was treated with sensitivity in its face-lift to retain its character and charm.

老建筑的骨头状况良好,所以我们把精力集中在新的底层扩建上,把这个家带入新世纪。一个关键的目标是创造一个流动的通道,通过主脊的建筑,与典型的走廊,这种类型的建筑。这是通过在延伸部分采用开放式布局,并在视觉轴的末端加上一个大窗户和日光床,将视线延伸到凸起的花园中。统一的居住结构充分利用了它朝北的偶然性,在靠近建筑腹部的地方吸引了同样多的偏北光线。
The bones of the old building were in excellent condition so efforts were focused on the new ground floor extension to bring this home into the new century. A key ambition was to create a fluid passage of travel through the main spine of the building, in contrast to a typical hallway of this type of period building. This was achieved by adopting an open plan arrangement in the extension and framing the end of this visual axis with a large window and daybed that extend the line of sight into the raised garden. The consolidated living configuration made the most of its fortuitous north facing aspect, drawing as much northerly light close to the belly of the building.

新的生活空间紧跟着后室的原始脚印,尽管它的尺寸不大,但它能够通过大的枢轴门和窗户享受到花园中借来的便利,使空间感觉比原来更大。厨房上刻有巨大的天窗,在这个开放的房间里没有明显的结构柱,进一步突出了空间感。
The new living space follows closely the original footprint of the rear room, however despite its modest size, it is able to enjoy borrowed amenity from the garden through the large pivot doors and windows to make the space feel larger than it is. The sense of space is further accentuated by the large skylight carved across the kitchen, and the notable absence of structural columns anywhere in this open room.

自然材料(木材、混凝土、钢)的使用以简单的几何结构为框架,与老房子的装饰性和装饰性形成了逻辑上的对比。新与旧、华丽与拘束的二分法,通过对材料、颜色、形状和图案的选择来表达。
The employment of natural materials (timber, concrete, steel) framed by simple geometries provides a logical counterpoint to the ornamental and decorative nature of the old house. The dichotomies of old and new, ornate and restrained, are expressed through the choice of materials, colours, shapes and patterns.

This modern-day extension writes yet another chapter in the book of this house, adding to and enhancing the features and qualities of the heritage building.

本文转自 Archello http://archello.com/project/henry-house
Henry House