景观视频教程

New embankment in Zhukovsky

景观 / 公共空间 2020-10-19 05:06 © 作品由「double S」上传,最终解释权归作者所有 double S

New embankment in Zhukovsky

Architect: Basis architectural bureau
Location: Zhukovsky, Russia | View Map
Project Year: 2018
Category: Parks/Gardens

Promenades

New embankment in Zhukovsky

New embankment in Zhukovsky

New embankment in Zhukovsky

New embankment in Zhukovsky

New embankment in Zhukovsky

New embankment in Zhukovsky

New embankment in Zhukovsky

New embankment in Zhukovsky

New embankment in Zhukovsky

New embankment in Zhukovsky

在河岸上创造一个具有复杂地形的包罗万象的长廊就是一个例子,说明你如何将一个地方明显的缺点转化为它的优势。
Creating an all-inclusive promenade on the bank of a river with a complex relief is an example of how you can turn the apparent disadvantages of a place into its advantages.

Objective: To create a public space on the swampy riverbank for residents of all ages.

Solution: The narrow path on the steep bank of the Bykovka river turned into an all-inclusive promenade with balconies on stilts and various functional zones.

新路堤分为两个主要区域:“安静”和“活跃”。活动区包括遛狗区、适合钓鱼的突出阳台、适合不同年龄段的游乐场和活动中心区。“安静”区是一个长长的长廊,在蜿蜒的桥上,树上有风景优美的阳台和隐蔽的休息场所。
The new embankment is divided into 2 main zones: 'quiet' and 'active’. The 'active' area includes a dog walking area, projecting balconies suitable for fishing, a playground for different ages and a central area for events. The 'quiet' zone is a long promenade on winding bridges among trees with scenic balconies on stilts and secluded places for rest.

该项目的一个特点是在浮雕复杂的高跷上安装阳台和走道。由于这一点,我们设法显著增加了堤防的可用面积,并规划了娱乐区,以获得最佳的河流景观。借助于蜿蜒的木路,我们增加了步行路线的长度,使自行车和婴儿车更方便。主要的徒步旅行路线是从风景优美的阳台出发的,因此没有什么可以阻止游客享受大自然的隐私。
A feature of the project was the installation of balconies and walkways on stilts where the relief was complex. Thanks to this we managed to significantly increase the usable area of the embankment and plan recreation areas with the best view of the river. With the help of winding wooden paths we increased the length of the walking route and made it convenient for bicycles and prams. The main hiking route goes off from the scenic balconies, so nothing prevents visitors from enjoying the privacy of nature.

该项目使用了由钢材和处理过的松木制成的极简现代街道家具,强调木材的自然颜色。由于其适度的配色方案和基本设计,它与自然环境巧妙地融合在一起。这种自然性在甲板周围的围栏中尤其明显,这些围栏有轻微的“不规则性”。
Minimalist modern street furniture made of steel and treated pine is used in the project and emphasizes the natural colour of the wood. Thanks to its modest colour scheme and basic design, it blends in delicately with the natural environment. This naturalness is especially distinct in the fencing around the decks which have a slight 'irregularity' of the rods.

本文转自 Archello http://archello.com/project/the-embankment-with-the-view-balconies
设计师 | 中国
New embankment in Zhukovsky