景观视频教程

A Home by the Park

景观 / 公共空间 2020-10-12 15:36 © 作品由「哥是凡人不是仙」上传,最终解释权归作者所有 哥是凡人不是仙

A Home by the Park

Architect: 4site architects
Location: 10, Laxmi Layout, Basaveshvar Nagar, Hubli, Karnataka 580030, India | View Map
Project Year: 2019
Category: Residential Landscape

Private Houses

A Home by the Park

A Home by the Park

A Home by the Park

A Home by the Park

A Home by the Park

A Home by the Park

A Home by the Park

A Home by the Park

A Home by the Park

A Home by the Park

“公园边的家”
A HOME BY THE PARK ”

我们的客户是一个热爱自然的商业家庭,我们找我们设计了他们梦想中的房子,位于一个40英尺x 110英尺的东向线性地块上。该地块面向公园,东面(正面)有一条引道,西侧(后)路比前路高3英尺。
Our client, a nature -loving business family, was approached us to design their dream house on a East Facing Linear Plot of size 40ft x 110ft. The site faces the Park on East (front side) with a approach road and on West side (rear) road that is 3ft higher than the front road.

Design Brief:

Nature friendly, Vaastu compliant 5 BHK residence keeping their privacy.

Challenge:

To create Spaces over Linear site keeping the infinite views of the Park with uncompromised Privacy from Park and Neighbors.

Description:

A Home by the Park - A seamless connection of interior & exterior of the home to the Park.

A series of 3 Gardens, Front Garden, Central Rain Court, and Rear Private Garden of the house creates an infinite visual extension to the park.

前花园,20英尺x30英尺大小,当你进入房子时,会唤起一种宁静和平静的感觉。前花园和公园,那是天衣无缝的伪装。有了凸起的花园,公共空间和私人空间是分开的,但它们在视觉上是相互连接的。
The Front Garden, 20ftX30ft in size, invokes the sense of serene and calmness when you enter the house. Front garden and the Park, that seamlessly camouflaged. With the raised Garden, the public and the private spaces are separated, yet they are connected visually.

The Rain Court, in Centre of the House, is a double height Lung space, serene light well for family and it connects all Living/Common spaces at all levels.

露天的中央雨场带来了来自双层围墙的漫射光,创造了一个小气候,带来了一个家的本质。庭院随季节变化,有各种各样的开花植物和灌木。水体和水表瀑布喷泉与淡水水族馆是一个视觉享受。雨场的树把空间与空间联系在一起。外部安全封套确保内部雨场的窗户没有烤架。
The open to sky Central Rain Court brings in diffused light from the double height enclosure creates the micro climate that brings the essence of a home. The Court changes with seasons, with its variety of flowering plants and shrubs. The water body and water sheet fall fountains with Fresh water Aquarium is a visual treat. The tree at the Rain court binds the space with spatial volumes. The external security envelop ensures that the internal Rain court’s windows are Grill free.

Rear Private Garden

All the Bedrooms are Private and open to outdoor garden or view to Park. The Parents Master Bedroom opens to the Rear garden on SW as per Vaastu.

本文转自 Archello http://archello.com/project/a-home-by-the-park
A Home by the Park