景观视频教程

Country Garden

景观 / 公共空间 2020-10-12 13:31 © 作品由「xyaar」上传,最终解释权归作者所有 xyaar

Country Garden

Architect: deamicisarchitetti
Location: Alessandria, Province of Alessandria, Italy | View Map
Project Year: 2017
Category: Residential Landscape

Parks/Gardens

Country Garden

Country Garden

Country Garden

Country Garden

Country Garden

Country Garden

Country Garden

Country Garden

Country Garden

Country Garden

一座农舍,一个车库和一片杂草丛生的草坪,在一个小斜坡上,是一个现存的组成部分之间的盖维的恐怖山丘之间的财产。该项目的特点是四个元素:铺设像刺绣纹理的木枕铺面、覆盖露天客厅的铁结构粘土雨棚、地面不同坡度的石墙生物池和倾斜花园中央修剪完美的扁平圆形草坪。该项目试图创建多个位置,并定义一个经过良好识别的使用过程,将它们添加到现有功能中。项目的每一个元素不仅解决了一个实际问题,而且以具体的设计体现了新的用途:入口的主题体现在入口大门与房子之间的菱形纹理的珍贵,新“裙楼”的遮挡和舒适体现了酒店的热情,健康和卢瓦尔河以生物池与周围环境相适应的健康为代表,草坪圈注重大面积的地域尺度,几何动作具有诗意的价值。对现有元素(建筑和自然)的研究在这个项目中是至关重要的:它们给予或否定价值,最终这是绘制建筑选择的主要点之一。新的建筑被新的树冠所中和,而新的建筑群则被新的树冠所吸引。生物池的位置以最大的杨树为背景。
A farmhouse, a garage and a weedy lawn on a slight slope are the existing elements of a property between the hills of Gavi’s terrotory. The project is characterized by four elements: a wooden sleepers pavement laying like an embroidery texture, a clay canopy with an iron structure covering an open-air living room, a bio-pool with a stone-wall following the different slopes of the ground and a perfectly mowed flat circle lawn at the center of a slanting flower garden. The project tries to create a multiplicity of places and to define a process of uses well identified adding them to the existing functions. Every element of the project not only solves a practical problem but also represents the new use with specific design: the theme of the entrance is represented by the preciousness of the rhomboid textures of the pavement between the entrance gate and the house, the hospitality is espressed by the shelter and comfort of the new “podium”, the wellness and loisir is represented by the wellness with which the bio-pool fits in the surroundings and the lawn circle takes the focus on the large territorial scale where the geometric action assumes a poetic value. The work on the existing elements (building and natural) is crucial in this project: they give or deny value and ultimately this is one of the mainpoint that draws the architectural choices. The row trees is highlighted by the new pavement, whereas the uncertain volume of the garage connected to the canopy, is neutralised and absorbed in a new architecture that becomes the heart of the project. The bio-pool is positioned in a way that has as background the biggest poplar in size and position.

本文转自 Archello http://archello.com/project/country-garden
设计师 | 中国
Country Garden