景观视频教程

Santa Clara Square

景观 / 公共空间 2020-9-27 15:23 © 作品由「子林」上传,最终解释权归作者所有 子林

Santa Clara Square

Architect: Pei Cobb Freed & Partners

LPA Inc.
Location: Santa Clara, CA, USA | View Map
Project Year: 2018
Category: Offices

Masterplans

Santa Clara Square

Santa Clara Square

Santa Clara Square

Santa Clara Square

Santa Clara Square

Santa Clara Square

Santa Clara Square

Santa Clara Square

Santa Clara Square

Santa Clara Square

圣克拉拉广场体现了商业开发的独特设计理念,包括一系列精心开发的组成部分:通体步行友好的开放空间;从正式到蜿蜒的各种社区;形成空间框架的建筑,以及将结构融入环境的连拱廊;生动的便利设施建筑点缀着风景;停车场可停放8000辆车,其位置不会削弱校园的凝聚力。
Santa Clara Square embodies a design vision unique for a commercial development, featuring an array of carefully developed components: pedestrian-friendly open space throughout; a variety of neighborhoods, ranging in character from formal to meandering; buildings that frame space, with arcades that weave the structure into the environment; lively amenity buildings that punctuate the landscape; and parking for 8,000 vehicles, sited so as not to diminish the cohesiveness of the campus. 

The result is a highly walkable, interactive, and engaging workplace, ideally suited to today’s workforce.

圣克拉拉广场办公园区是一个更大的发展计划的一部分,其中还包括一个购物区和新住房。通过将这些项目组成部分紧密结合在一起,该计划使圣克拉拉的居民能够以更可持续的方式生活。
Santa Clara Square office campus is part of a larger development plan that also includes a shopping area and new housing. By bringing these programmatic components closely together, the plan allows residents of Santa Clara to live in a more sustainable way.

西校区的建筑围绕着一个中央餐厅,两侧是休闲绿地。校园内精心保存的本土红杉使其南部边缘充满活力,并与相邻的混合使用区形成一个综合缓冲区,同时将校园与北加州的自然景观连接起来。
Buildings in the west campus are organized around a central dining pavilion flanked by recreational green spaces. Indigenous redwoods, carefully preserved throughout the campus, animate its southern edge and create an integrated buffer with adjacent mixed-use areas, while connecting the campus to the natural landscape of Northern California.

与西边的校园相比,东区的校园提供了一种更为非正式的、蜿蜒的体验,这里的小径可以让你轻松、自发地在成片的红杉林周围航行。
In contrast with its counterpart on the west, the east campus offers a more informal, meandering experience, with pathways that allow for relaxed, spontaneous navigation around clusters of indigenous redwoods.

一系列优雅的玻璃和金属覆盖的建筑构成了庭院,用户可以在这里享受社区便利设施和美丽的景观聚集地。宽大的拱廊创造了清晰的流通路径和外部与内部之间的迷人过渡,而高效的玻璃外墙则成为内部工作场所和公共庭院空间的动态背景。
An array of elegant glass-and-metal-clad buildings frame courtyards where users can enjoy community amenities and beautifully landscaped gathering places. Generous arcades create clear circulation paths and engaging transitions between exterior and interior, while the high-efficiency glazed facades serve as a dynamic backdrop for both the internal workplace and the communal courtyard spaces.

在每栋办公楼中,租户和游客都会受到宽敞的前后大厅的欢迎,大厅通向中央电梯库,先进的目的地调度电梯技术使人们高效地通过大楼。典型的办公楼层为31200平方英尺,有45英尺和60英尺的无柱空间,允许灵活的工作环境。开放式、无柱的角落办公室提供了广阔的校园和更远的视野。
In each office building, tenants and visitors are welcomed by generously scaled front and rear lobbies leading to a central elevator bank, where state-of-the art destination-dispatch lift technology moves people efficiently through the building. Typical office floors are 31,200 square feet with 45- and 60-foot spans of column-free space, allowing for a flexible work environment. Open, column-free corner offices provide expansive views of the campus and beyond.

校园便利设施包括三个专用的健身和咖啡馆建筑,其地理位置与办公楼相得益彰,并进一步加强了对西校区和东校区组织至关重要的空间塑造规划战略。
Campus amenities include three dedicated fitness and café buildings, strategically located to complement the office buildings and further enhance the space-shaping planning strategy fundamental to the organization of the west and east campuses.

本文转自 Archello http://archello.com/project/santa-clara-square
设计师 | 中国
Santa Clara Square