景观视频教程

888布兰南

景观 / 居住环境 2020-5-12 08:31 © 作品由「哥是凡人不是仙」上传,最终解释权归作者所有 哥是凡人不是仙

888布兰南
888 Brannan

迈耶工作室土地建筑师:将一个实用的装货码头改造成旧金山Airbnb总部的户外宝石,这是一个令人激动的例子,说明如何从根本上改变城市景观的残余碎片。该设计创造了一个灵活的社会空间,培养新的工作方式,并邀请合作。计算机建模和玻璃钢混凝土结构的进展被用于雕塑石的制造,说明了创造独特场地特征的新方法。
Meyer Studio Land Architects: The conversion of a utilitarian loading dock into an outdoor gem for San Francisco’s Airbnb Headquarters, serves as a provocative example of how residual slivers of the urban landscape can be radically transformed. The design creates a flexible social space that fosters new ways of working and invites collaboration. Advances in computer modeling and glass reinforced concrete construction are leveraged in the fabrication of the sculptural stones, illustrating new methods of creating distinctive site features.

888 Brannan


888 Brannan


888 Brannan


888 Brannan


888 Brannan


x

布兰南大街888号的庭院旨在解决旧金山技术工人不断变化的工作习惯,并在任何规模上阐明景观在快速扩张的城市中的重要作用。该项目收回了一个以前的工业用地,随着时间的推移,这个工业用地在城市结构中变成了一个“被困”的功利的空白。一个现有的装货码头被改造成一个高架广场,将珠宝中心连接到Airbnb的新总部。这片难看的空间从根本上进行了重新配置,为建筑群带来了引人注目的景观舒适性。
The courtyard at 888 Brannan Street is conceived to address the changing work habits of San Francisco’s tech workers and illuminates the important role landscape, at any scale, can serve in a rapidly expanding city. The project reclaims a previously industrial site that through time became a “trapped,” utilitarian void in the urban fabric. An existing loading dock was converted into an elevated plaza, connecting the Jewelry Center to the new headquarters for Airbnb. This unsightly sliver of space was radically reconfigured to bring a striking landscape amenity to the complex.

888 Brannan

888 Brannan


x

围绕着一棵进口的枫树标本建造了一个庭院,在凹陷的装货码头上悬挂木板。一圈“半宝石”装饰着这棵树,使庭院与众不同,并为租户提供了一个隐蔽的社交空间,供他们工作、吃午饭或社交。其他设计组件包括一堵隐藏机械走廊的多汁墙壁,以及一堵木质墙,当夜晚被点燃时,它能神奇地改变空间。庭院的设计为聚集提供了多种配置,体现了鼓励非正式性和灵活性的工作文化。
Built around an imported specimen maple tree, a courtyard was constructed by suspending wood decking over the depressed loading dock. A ring of ‘semi-precious stones’ adorn the tree, distinguishing the courtyard, and providing a sheltered social space for tenants to work, eat lunch or socialize. Other design components include a wall of succulents concealing a mechanical corridor, and a wood-clad wall that when lit magically transforms the space at night. The design of the courtyard provides multiple configurations for congregating and reflects a work culture that encourages informality and flexibility.

庭院是Airbnb总部和珠宝中心之间的重要视觉连接。为了突出这个空间,需要一种强烈的建筑关系。球场最引人注目的元素,树木和雕塑石,都集中在通往Airbnb大堂的主走廊上。同样,当游客进入珠宝中心时,庭院也是完全可见的。与建筑师密切合作,庭院的几何结构通知建筑内部,并提供了一个强大的室内外关系。
The courtyard serves as an important visual link between Airbnb’s Headquarters and the Jewelry Center. To bring prominence to the space, a strong architectural relationship was required. The court’s most striking elements, the tree and sculptural stones, are centered on the main corridor that leads to Airbnb’s lobby. Similarly, the courtyard is fully visible to visitors as they enter the Jewelry Center. Working closely with the architects, the geometry of the courtyard informs the building interior and provides a strong indoor-outdoor relationship.

一个重大的设计挑战是如何处理深,现有的悬首饰中心,创造了阴影和压迫空间。设计方案旨在为表面带来优雅的细节和艺术照明,使其具有吸引力。当地的蕨类植物被挑选出来以抵御深荫。宽阔的线性海堤与年轻技术工人的工作习惯相称。在任何一天,你都可以看到同事们用笔记本电脑开会、冥想或午睡。
A significant design challenge was how to treat the deep, existing overhang of the Jewelry Center which created a shaded and oppressive space. The design solution looked to bring elegant detail to the surfaces and artistic lighting to make it inviting. Native ferns were selected to withstand the deep shade. The wide, linear seatwall was well proportioned for the work habits of young tech workers. On any given day you can find co-workers having a meeting with their laptops, meditating or taking a mid-day nap.

888 Brannan


888 Brannan


888 Brannan


x

Computer Modeling

为了创造雕塑石,设计团队使用了复杂的软件程序。选择2-3厘米的小河石,扫描成三维模型,然后放大并稍微调整,以获得符合人体工程学的理想比例。这样就形成了真正的有机形状。这些石头是用玻璃钢筋混凝土制成的,内部只有1“厚,中空,重量相对较轻。这为在树下组合它们提供了灵活性,因为甲板不需要额外的支撑。
To create the sculptural stones, the design team utilized sophisticated software programs. Small river stones, measuring 2-3 cm, were selected and scanned into three dimensional models that were then enlarged and slightly adjusted to obtain ideal proportions for ergonomics. This allowed for a truly organic shape. The stones were fabricated out of glass-reinforced concrete, and being only 1” thick and hollow in the interior, were relatively light weight. This provided flexibility in the field in composing them beneath the tree, as no additional support was required in the decking.

888 Brannan


x

Sustainability

A former battery factory, the soil beneath the concrete paving was significantly contaminated. Therefore it required a strategy that averted the need for disrupting the existing concrete. It was also desirable to reduce the amount of imported material that would be required to raise the loading dock. By suspending the deck, the solution allowed for 1500 cubic feet of uncompacted soil to fill the void between the deck and existing paving, serving as an ideal habitat for the specimen tree. A restrained use of drought tolerant plant material, including a framed green wall of succulents, substantially minimizes water use. The project is designated to obtain a LEED Silver rating by the USGBC.

888 Brannan

888 Brannan

888 Brannan


x

x

Short office name: Meyer Studio Land Architects

Role of your office in the project: Landscape Architecture

Website: ms-la.com

Other designers involved in the design of landscape: Gensler

Project location: 888 Brannan Street, San Francisco, California

Design year: 2011

Year Built: 2012

本文转自 landezine http://landezine.com/index.php/2020/03/888-brannan-by-msla/
888布兰南