景观视频教程

Hospital Karsudden

景观 / 居住环境 2019-6-20 23:05 © 作品由「q1341757938」上传,最终解释权归作者所有 q1341757938

Hospital Karsudden

Urbio: Biophilic values ​​and the natural environment’s positive impact on health have been the starting points for the shape of the outdoor environment at the extensions of the hospital Karsudden in Katrineholm, Sweden. The forensic psychiatric healthcare institution has received several new walkways, focusing on recreational values, and a new entrance square. The arboretum square located at the main entrance consists of a mix of tree species that – together with the planted paving joints, playful tree guards and water element – give the site a scenic identity. The entrance has been converted from paved surfaces to a green square where vehicular traffic to and from the hospital has been preserved but is now secondary to pedestrian outdoor activities and values.

Hospital Karsudden, Katrineholm

Short office name: Urbio

Role of the office in the project: Landscape architect

Website: www.urbio.se

Other designers involved in the design of landscape: Linda Pettersson, Anders Lundahl, Marc De Decker

Client: Region department of Sörmland / Skanska

Project location: Karsudden Hospital Road, Katrineholm, Sweden

Design year: 2013-2015

Year Built: 2017

本文转自 landezine http://www.landezine.com/index.php/2018/10/hospital-karsudden-by-urbio/
设计师 | 中国
Hospital Karsudden