景观视频教程

Stovnertårnet

景观 / 其他 2018-8-24 17:27 © 作品由「清为王」上传,最终解释权归作者所有 清为王

斯托维纳特
Stovnertårnet

链接Arkitektur Landskap:Stovnertrnet是Groruddalen项目的一部分,与Stovner区和奥斯陆城市环境局市政府合作建设。Groruddalen项目旨在改善服务和当地环境,目的是使居民在经济上更加独立,更加积极地参与他们的社区。斯托夫纳是格鲁德达伦的四个地区之一,位于奥斯陆东北部,人口约为138000人。这是挪威最多样化的地区,居民来自140多个国家。斯托夫纳区和奥斯陆城市环境局市政府想要一座塔,那么高,你可以看到地平线上的奥斯陆峡湾。它应该是普遍设计的,为Stovner提供与众不同的吸引力。
LINK Arkitektur Landskap: Stovnertårnet is as a part of the Groruddalen project, built in collaboration with the district of Stovner and the Municipality of Oslo’s Agency for Urban Environment. The Groruddalen project, aims to improve services and local environments with the goal that residents will become more economically independent and participate more actively in their community. Stovner, is one of four districts in Groruddalen, located northeast of Oslo and has a population of about 138,000 people. It is Norway’s most diverse area, with inhabitants with backgrounds from over 140 countries. District of Stovner and the Municipality of Oslo’s Agency for Urban Environment wanted a tower, so high that you could see the Oslofjord in the horizon. It should be universally designed and provide Stovner with an attraction out of the ordinary.

@ Jiri Havran

@ Jiri Havran

@ Jiri Havran

@ Jiri Havran

@ Jiri Havran

@ Jiri Havran

@ Jiri Havran

@ Jiri Havran

@ Jiri Havran

@ Jiri Havran

@ LINK Arkitektur Landskap

@ Jiri Havran

@ LINK Arkitektur Landskap

@ LINK Arkitektur Landskap

其结果是一种与众不同的体验。Stovntt RNET将现代建筑置于自然景观中,是体验城市户外生活的邀请。StovntR.RNET,是一个260米长的圆形人行道,上升到地面15米。这座塔坐落在斯托沃纳的福斯贝格特的历史场地上,距奥斯陆市中心30分钟。Stovnertrnet是以Stovner市中心地区为中心的更大改造的一部分,是活动公园的一部分:“Jesperudjordet for alle”,是Fossumberget周围地区本地徒步旅行小径的集成部分。
The result is an experience out of the ordinary. Stovnertårnet sets modern architecture in a natural landscape and is an invitation to experience urban outdoor life. Stovnertårnet, is a 260-meter long circular walkway, rising to 15 meters above the ground. The tower is located on historical grounds at Fossumberget, at Stovner, 30 minutes from Oslo’s city center. Stovnertårnet is a part of a larger transformation centered around Stovner city center area a part of the activity park: ‘Jesperudjordet for alle’, and are an integrated part of the local hiking trails in the area around Fossumberget.

当该项目落在Link Landskap的绘图桌上时,出现了设计浮动走廊而不是传统塔楼的想法。Stovnertrnet的灵感来自于鸟儿在空中的飞行;你会发现自己走在树梢上,远眺格罗鲁德山谷的树木和丘陵,一直到奥斯陆海湾。受Fossumberget美丽的树木的启发,木质材料被用于鸟巢的建筑和主题。
When the project landed at the drawing table at Link Landskap, the idea of designing a floating corridor rather than a traditional tower building appeared. Stovnertårnet was inspired by a bird’s flight in the air; You’ll find yourself walking through the treetops, with views overlooking the trees and hills of the Grorud Valley, all the way to the Oslo Fjord. Inspired by the beautiful trees at Fossumberget, wood material is used in the construction and thematic in the birds’ nests.

可达性是该项目的一个重要部分,其目标是塔楼应该对所有人开放,而不论其功能和背景如何。人行道对残疾游客开放,并用高度为1.30米的高栏杆固定。信息被标记为触觉和可读的写作。通用设计提供了真正的安全,并确保安全和愉快的经验为大家。
Accessibility has been an important part of the project, where the goal is that the tower should be accessible to all, regardless of the level of functioning and background. The walkway is accessible for disabled visitors and secured with tall railings a height of 1.30 meters. Information is marked with both tactile and readable writing. The universal design provides both a real safety and ensuring a safe and enjoyable experience for all.

承载木柱,使人联想到树木和树枝,尽可能小心地放置在地形中,与现有的树木和植被相结合,确保尽可能少的侵入现场。在通往山顶的路上,有几片鸟巢,代表鸟巢。餐盘可以让一个或多个人坐在一起,放松和享受风景,并配有定制的躺椅和坐椅。作为塔内经验的一部分,已经建立了一个项目,以促进了解该地区的地方历史和奥斯陆从冰河时代到今天的发展。
The load-bearing wooden columns, reminiscent of trees and branches, are placed as carefully as possible in the terrain, integrating with the existing trees and vegetation, ensuring the least possible intrusion on the site. On the way to the top there is several platous, representing birds nests. The platous allow room for one or more people to sit together, relax and enjoy the view and are furnished with custom lying and sitting elements. As part of the experience in the tower, there has been established a project to promote learning about the area’s local history and the development of Oslo from ice age, to today.

晚上,Stovnertrnet以一个迷人的灯光显示活跃起来,用来强调其交织的路径。照明也照亮了周边地区,增加了安全感,使塔全年可达。
In the evening Stovnertårnet comes alive with a captivating light display that serves to emphasize its interweaving paths. The lighting also illuminates the surrounding area, increasing the feeling of safety, and making the tower accessible all year round.

短办公室名称:链接Arkitektur Landskap
Short office name: LINK Arkitektur Landskap

你的办公室在项目中的作用:建筑师
Role of your office in the project: Architects

网站:HTTPS:/LICANKITEKTUR.COM/PoalJekTel/Destiasjon StovnTaNARNET
Website: https://linkarkitektur.com/Prosjekter/Destinasjon-Stovnertaarnet

参与景观设计的其他设计师(建筑师和景观设计师):
Other designers involved in the design of landscape (architects and landscape architects):

工程师和照明设计师。
Engineers and lighting designers.

项目地点:托克鲁达伦105,Stovner。奥斯陆,挪威。
Project location: Tokeruddalen 105, Stovner. Oslo, Norway.

设计年份:2014-2017
Design year: 2014-2017

年建成:2017
Year Built: 2017

面积:2平方米000
Area: 2 000 m2

预算:诺克2400万
Budget: NOK 24 million

形象学分:Jiri Havran
Image credits: Jiri Havran

城市设备制造商:F F闪电/ Aanesland Fabrikker
Manufacturer of urban equipment: ÅF lightning/Aanesland Fabrikker AS

本文转自 landezine http://www.landezine.com/index.php/2018/06/stovnertarnet-by-link-arkitektur-landskap/
设计师 | 中国
Stovnertårnet