景观视频教程

Conversion Estienne-et-Foch Barrack

景观 / 滨水生态 2018-4-27 20:13 © 作品由「安徒生童话」上传,最终解释权归作者所有 安徒生童话
本文由园林吧小编安徒生童话翻译,原文来自网络。如有翻译不周请在下方留言,欢迎批评指正!

A24 Landschaft:国家园艺节目Landau 2015是一个模型转换项目,包含超过27公顷的土地和1300万欧元的预算。景观建筑将结合Vorderpfalz地区的独特特征,从而与该地区形成紧密的联系。它将为新住宅区的未来发展提供一个框架,并在那里的前军事设施的基础上建设一个体育和娱乐学校。景观轴从城市地区延伸到景观,将其与毗邻国家园艺展览场地的Ebenberg自然保护区联系在一起。所有的措施都将自然保育的关注点和娱乐用途整合成一个整体的设计概念。
A24 Landschaft: The State Horticultural Show Landau 2015 represents a model conversion project encompassing more than 27 hectares of land and a budget of 13 million Euros. The landscape architecture will incorporate the unique features of the Vorderpfalz region, thus forging a close association with the location. It will provide a framework for the future development of a new residential quarter as well as a sport and recreation campus on the grounds of the former military facilities there. A landscape axis proceeds from the urban area into the landscape, linking it to the Ebenberg Nature Reserve that borders the grounds of the State Horticultural Show. All measures address the successful integration of nature conservation concerns and recreational uses into an overall design concept.

可持续发展的“绿色脚手架”已经提供了一个有吸引力的居住环境,它协调了挂牌的营房建筑和新的房屋建筑的混合。在新区的中心有一个相当大的社区公园,它的中心是一个水池,里面有茂密的植被。公园的设计灵感来自于上莱茵河上裂谷的构造剧变:原始的边缘、断裂和分层的石头都体现在露天设施的美感上。
The enduring “green scaffolding” for the development already provides an attractive residential environment, which harmonizes the mixture of listed barrack buildings and new housing constructions. In the center of the new district lies a sizable neighborhood park, at the heart of which is a pool of water with lush vegetation planted within. The design of the park is inspired by the tectonic upheaval characteristic of the Upper Rhine’s rift valley: the raw edges, rupturing and layering of the stone are reflected in the aesthetic of the open-air facilities.

© Hanns Joosten

© Hanns Joosten

© Hanns Joosten

© Hanns Joosten

© Hanns Joosten

© Hanns Joosten

© Hanns Joosten

© Hanns Joosten

© Hanns Joosten

© Hanns Joosten

© Hanns Joosten

© Hanns Joosten

© Hanns Joosten

© Hanns Joosten

© Hanns Joosten

© Hanns Joosten

© Hanns Joosten

© Hanns Joosten

© Hanns Joosten

© Hanns Joosten

© a24

© a24

© a24

© a24

© a24

加纳尔全市范围内的体育和娱乐学校,坐落在前煤场的场地上。“经典”游戏和运动场地的提供,为各种趋势运动的实践提供了极大的扩展。剩余的、未使用的铁路设施的结构,以及它们自然生长的植被,值得保留——为这个设计部门创造了框架。它的利用是考虑到生态的考虑,并被仔细地整合到折叠中。
The sport and recreation campus, which garners city-wide appeal, lies on the grounds of the former coal yard. The offering of “classic” play and sporting areas is capped off by large expanses for the practice of various trend sports. The structure of the remaining, unused railway facilities – with their natural overgrowth of vegetation worthy of retaining – creates the framework for this design segment. Its utilization is mindful of ecological considerations and is carefully integrated into the fold.

景观轴线架起城市住宅空间、休闲活动区域和自然保护区。它从兵营大门前面新配置的广场开始,沿着邻里公园和园艺展的密集设计区域继续进行,并继续通过永久布置的“南腭花园”,它呼应了从文化景观到帕拉廷森林的继承。轴心国在边界上的一个瞭望塔上达到了高潮,这是在FFH-Habitat Ebenberg的边界上,它提供了对城市、改造过的兵营和自然保护区的绝佳视野。
The landscape axis bridges the urban residential space, the areas for recreational activities and the nature reserve. It begins at the newly configured square in front of the barracks gate, proceeds along the neighborhood park and the intensively designed areas of the horticultural show and continues through the permanently arranged “Southern Palatinate Gardens”, which echo the succession from cultural landscape to the Palatinate Forest. The axis culminates in an observation tower at the border to the FFH-Habitat Ebenberg, which provides a terrific view of the city, the converted barracks and the nature reserve.

项目数据
Project data

景观建筑:A24 Landschaft GmbH。
Landscape Architecture: A24 Landschaft GmbH

项目:转换Estienne-et-Foch工棚
Project: Conversion Estienne-et-Foch Barrack

作者:Steffan Robel
Authors: Steffan Robel

地点:德国朗道
Location: Landau, Germany

设计与施工阶段:2011-2015
Design and construction period: 2011-2015

面积:27公顷
Area: 27 ha

建筑成本:1300万欧元。
Construction costs: 13 million Euros

客户:Landesgartenschau Landau 2015 gGmbH。
Client: Landesgartenschau Landau 2015 gGmbH

图片致谢:汉斯Joosten
Image credits: Hanns Joosten

文字:A24 Landschaft
Text: A24 Landschaft

本文转自 landezine http://www.landezine.com/index.php/2015/09/conversion-estienne-et-foch-barrack-by-a24-landschaft/
设计师 | 中国
Conversion Estienne-et-Foch Barrack