景观视频教程

Ericusspitze

景观 / 滨水生态 2018-4-27 20:12 © 作品由「安徒生童话」上传,最终解释权归作者所有 安徒生童话
本文由园林吧小编安徒生童话翻译,原文来自网络。如有翻译不周请在下方留言,欢迎批评指正!

WES景观建筑:明镜出版社(SPIEGEL publishing house)和Ericus Kontor的新大楼都向水和朝南的广场开放。一个引人注目的主题是平滑的水面,与地面齐平,反射光线、天空、人、树和立面,同时将餐饮区与剩余的空地分开。一个一般大小的,同样是朝南的阶梯状的座位,带着一层台阶向上走,像地毯一样,在细节上与物质和叠加的主题相结合。与此同时,其座位龛位的阶梯以高度的精确度为特征,提供了一个有吸引力的机会来改变一般大小的步行街的水平。
WES Landscape Architecture: The new building of the SPIEGEL publishing house and the Ericus Kontor open up both towards the water and onto a south-facing square. A striking motif is the smooth water surface, flush with the ground, which reflects the light, sky, people, trees and facades, while at the same time separating the catering area unobtrusively from the remaining open space. A generously-sized, likewise south-facing ensemble of steps for seating, with a zone of steps to walk up, like a carpet, plays in detail with the themes of materiality and superimposition. At the same time, the stairway with its seating niches is characterised by a high level of precision, providing an appealing opportunity to change levels along the generously-sized promenade.

© Jürgen Voss, Architekturfotografie

© Jürgen Voss, Architekturfotografie

© Jürgen Voss, Architekturfotografie

© Jürgen Voss, Architekturfotografie

© Jürgen Voss, Architekturfotografie

© Jürgen Voss, Architekturfotografie

© WES Landscape Architecture

© WES Landscape Architecture

© WES Landscape Architecture

开放空间的规划是以城市规划的组成原则为基础的:公共步道和半公共广场的基础,支持上面的建筑。因此,广场已经成为整体组成部分和建筑基础的一部分。材料的配色方案和质地起着重要的作用;这些都与建筑基地的材料和历史上的Ericus堡垒完全一致。因此,现代和传统材料之间的对话是这个位置的必然结果。
The planning of the open spaces is based on the urban planning compositional principle: public promenades and a semi-public square with a base, supporting the buildings above. As a result, the square has become an integral part of the overall composition and part of the building base. The colour scheme and texture of the materials plays a significant role; these are precisely in line with the materials of the building base and the historical Ericus bastion. A dialogue between contemporary and traditional materials is hence a logical consequence of this location.

与此同时,外部空间的设计也尽可能的保留,以便使《明镜周刊》所做的“调查”新闻的精神能够切实可见。
At the same time, the design of the outside space has been kept as reserved as possible, in order to make the spirit of the location tangible – and not least the “investigative” journalism carried out by the SPIEGEL.

景观设计师:WES景观建筑。
Landscape Architect: WES Landscape Architecture

客户:ROBERT VOGEL GMBH CO. KG,汉堡。
Client: ROBERT VOGEL GMBH & CO. KG, HAMBURG

项目周期:2008 - 2012
Project period: 2008-2012

类型:服务与管理
Type: SERVICE & ADMINISTRATION

大小:10.500平方米
Size: 10.500 m2

地点:德国汉堡
Location: HAMBURG, GERMANY

竞争:4。2007年在《德·哈夫斯特》一书中荣获诺贝尔奖。
Competition: 4. PRIZE „BEBAUUNG DER ERICUSSPITZE IN DER HAFENCITY“, 2007

认识:韦斯和伙伴
Realisation: WES & PARTNER

合作伙伴:HENNING LARSEN ARCHITECTS, KOPENHAGEN ARUP DEUTSCHLAND GMBH, BERLIN。
Partner: HENNING LARSEN ARCHITECTS, KOPENHAGEN ARUP DEUTSCHLAND GMBH, BERLIN

照片:Jürgen沃斯,Architekturfotografie
Photos: Jürgen Voss, Architekturfotografie

本文转自 landezine http://www.landezine.com/index.php/2015/03/ericusspitze-by-wes-landscape-architecture/
设计师 | 中国
Ericusspitze