景观视频教程

Bill & Melinda Gates Foundation

景观 / 滨水生态 2018-4-27 19:08 © 作品由「安徒生童话」上传,最终解释权归作者所有 安徒生童话
本文由园林吧小编安徒生童话翻译,原文来自网络。如有翻译不周请在下方留言,欢迎批评指正!

Gustafson Guthrie Nichol:比尔和梅林达·盖茨基金会在西雅图市中心改造了一个12英亩的被污染的停车场,成为全球协作和当地参与的生态和社会可持续的中心。景观设计师们设计了这个网站,作为连接员工和重建周围社区的基础,该基金会的宗旨是建立一个具有当地根源的全球使命。在发展之前,比尔和梅林达·盖茨基金会园区是一个12英亩的停车场,从周围的主要道路上被切断。在西雅图成为一个城市之前的几年里,这个地方是一个富有的泥炭沼泽,坐落于湖泊联盟和埃利奥特湾之间的马鞍上。随着时间的推移,工业活动污染了沼泽,混合了最终被沥青覆盖的有毒化学物质。这种硬化的景观导致了一个孤立的,退化的地点。
Gustafson Guthrie Nichol: The construction of the Bill and Melinda Gates Foundation Campus transformed a contaminated 12-acre parking lot in the heart of Seattle into an ecologically and socially sustainable hub for global collaboration and local engagement. The landscape architects designed the site to serve as the ground that connects employees and regenerates the surrounding community meeting the Foundation’s principles of having a global mission with local roots. Prior to development, the site of the Bill & Melinda Gates Foundation Campus was a 12-acre parking lot cut off from the surrounding neighborhoods by major roads. Years before Seattle became a city, the site was a rich, peaty bog situated in the saddle between Lake Union and Elliott Bay. Over time, industrial activities contaminated the bog with a cocktail of toxic chemicals that were eventually covered in asphalt. This hardening of the landscape resulted in an isolated, degraded site.

© Sean Airhart

© Sean Airhart

© Timothy Hursley

© Sean Airhart

© Timothy Hursley

© Sean Airhart

© Gustafson Guthrie Nichol

© Sean Airhart

© Sean Airhart

© Timothy Hursley

© Gustafson Guthrie Nichol

© Gustafson Guthrie Nichol

© Gustafson Guthrie Nichol

© Gustafson Guthrie Nichol

© Gustafson Guthrie Nichol

基金会的目标是“帮助所有人过健康、有成效的生活”,激励整个项目团队并推动决策过程。从一开始,客户要求设计团队设想一个校园,支持本地和全球的议程Foundation-being管家的土地和活跃的社区成员以及促进全球资源和协作环境的多样化的员工和客人。
The Foundation’s goal to “help all people lead healthy, productive lives,” motivated the entire project team and drove the decision-making process. From the outset, the client challenged the design team to envision a campus that would support the local and global agendas of the Foundation—being both a steward of the land and active member of the neighborhood as well as fostering a global resource and collaborative environment for its diverse staff and guests.

通过紧密的合作,设计团队开发了建筑和景观,以体现基于基金会目标的全球使命和当地根源的免费原则。在地面上,景观和建筑podiums在前沼泽中通过材料和种植,在整个场地保持连续性,以及恢复原有的栖息地和以前失去的生态功能。这个“当地地面”的联合站点和建筑组成对周围的街道和街道进行了响应。在树冠层和树冠层的高度,建筑物以开放的形式向世界延伸。
Through a close collaboration, the design team developed the buildings and landscape to represent complimentary principles inspired by the Foundation’s goals of a global mission and local roots. On the ground, the landscape and building podiums root the project in the former bog through materials and planting, giving continuity throughout the site, as well as restoring native habitat and ecological functions previously lost. The combined site and building composition of this “local ground” responds to the neighborhood grid and fronts onto the surrounding streets. At the level of the tree canopy and above, the buildings expand as open forms reaching out to the world.

景观设计师们利用这个项目改造了12英亩的停车场,给社区带来了长时间不见的街道边和欢迎的人行道。街道景观设计以周围的标准为基础,加强现有的街道,增加座位、公共艺术和沿边缘种植的设施。安全墙融入了座椅元素和现场陈设。校园内部使用的材料和细节也同样注意到周围的公共空间。
The landscape architects leveraged the project’s transformation of the 12-acre parking lot to bring to the neighborhood long-absent street edges and welcoming, furnished sidewalks. Streetscape design builds on surrounding standards to strengthen the existing streets with additional amenities of seating, public art, and planting along the edges. Security walls integrate into seating elements and site furnishings. The same attention to materials and detailing used in the campus interior extends to the public spaces around the edge.

在校园内,景观把各个建筑结合在一起,为会议和活动提供了空间,也提供了从建筑到建筑的日常通道。在这个中心,一个绿树成荫的广场,在一个深植的游泳池上方轻轻飘浮,是校园社区的中心。该广场连接了校园的“当地地面”和更私密的会议空间,由木板路设计,旨在促进偶然的相遇和暂停的机会。在这片土地上,茂密的草地上的草地状的积雪描绘了该地区阳光明媚的地区。这片区域种植着大量的本地和非本地蕨类植物、本地常绿的越橘和森林地被植物。
Inside the campus, the landscape unites individual buildings and provides a space for meeting and activities as well as daily passage from building to building. At the center, a tree-covered plaza that lightly floats above a deeply grounded pool serves as the heart of the campus community. The plaza connects back to the “local ground” of the campus and more intimate meeting spaces by boardwalks designed to promote serendipitous encounters and opportunities for pause. On this local ground, meadow-like drifts of thick grasses characterize the sunnier areas of the site. The shadier areas are planted with thick drifts of native and non-native ferns, native evergreen huckleberries, and forest groundcovers.

雨水收集是维持复杂和繁茂生态的看似简单的关键。在项目开始的时候,雨水收集在西雅图仍然是非法的。景观设计师和工程团队与该基金会、西雅图市和金郡合作,向华盛顿州的生态部门提出了“水权”的要求。理由很简单:在城市化地区,由于所有的降雨都将进入混合的雨水排放系统,并使基础设施超载,更大的好处是收集和再利用雨水来进行现场工作。实施这一新的水资源管理办法,对周边流域的健康起了促进作用。
Rainwater harvesting is the seemingly simple key to sustaining the complex and lush ecology. At the outset of the project, rainwater harvesting was still illegal in Seattle. The landscape architect and engineering team worked with the Foundation, the City of Seattle, and King County to make the argument to the Washington State Department of Ecology that no “water right” was required. The argument was simple: in urbanized areas, since all of the rainfall will enter the combined storm sewer system and overload the infrastructure, the greater benefit is to capture and re-use the rainwater for on-site functions. Implementing this new approach to water stewardship has contributed to the health of the surrounding watershed.

景观建筑师:Gustafson Guthrie Nichol。
Landscape Architect: Gustafson Guthrie Nichol

地点:西雅图/ WA /美国。
Location: Seattle / WA / USA

客户:比尔和梅林达·盖茨基金会。
Client: Bill & Melinda Gates Foundation

设计与施工队伍
DESIGN & CONSTRUCTION TEAM

NBBJ,建筑师
NBBJ, Architect

KPPF,土木工程师
KPPF, Civil Engineer

Sellen施工总承包商
Sellen Construction, General Contractor

CMS协作,喷泉顾问
CMS Collaborative, Fountain Consultant

ARUP,结构工程师,MEP/AV。
ARUP, Structural Engineer and MEP/AV

Jeffrey Bruce & Co.灌溉和土壤。
Jeffrey Bruce & Co. Irrigation and Soils

本文转自 landezine http://www.landezine.com/index.php/2014/10/bill-melinda-gates-foundation-campus-by-gustafson-guthrie-nichol/
设计师 | 中国
Bill & Melinda Gates Foundation