景观视频教程

Natural Hot Springs “DONA BEIJA”

景观 / 滨水生态 2018-4-27 19:05 © 作品由「安徒生童话」上传,最终解释权归作者所有 安徒生童话
本文由园林吧小编安徒生童话翻译,原文来自网络。如有翻译不周请在下方留言,欢迎批评指正!

M - Arquitectos:“Poca da Dona Beija”重新配置改善了安全条件,并保护了自然资源的复杂性。在过去的几年里,“Dona Beija”一直是最受欢迎的地方之一,在Sao Miguel岛,亚速尔群岛。由于这个原因,一些现存的材料并不足以满足巨大的富裕,并且已经有必要用当地的木甲板镶板来取代它的整个人行道——日本香柏或当地的cryptomeria。在我们看来,区域的自然材料方法是在自然和人为干预之间建立更好的结合的重要途径。换句话说,两个建筑被拆除了,售票处和一个临时的卷,它们位于这个综合体的主要入口处。因此,一幢新的建筑被设计用来取代和优化入口通道,如大堂。
M – Arquitectos: “Poça da Dona Beija” reconfiguration have improved the security conditions and the preservation of the complexity of this natural resources. “Dona Beija” has been one of most popular places in São Miguel’s Island, Azores, in last few years. For this reason, some of its existent materials weren’t adequate for the enormous affluence and has become necessary to replace its whole walkway pavement with local wooden deck panels – japanese cedar or cryptomeria locally called. In our point of view, the regional’s natural materials approach is an important way to have a better union between the natural and human interventions. In another word, two constructions were demolished, the ticket box office and a temporary volume, which were located in the main entrance of the complex. Therefore a new building was designed to replace and optimize the entrance way such as the lobby.

© Paulo Goulart

© Paulo Goulart

© Paulo Goulart

© Paulo Goulart

© Paulo Goulart

© Paulo Goulart

© Paulo Goulart

© Paulo Goulart

© Paulo Goulart

© Paulo Goulart

© Paulo Goulart

© Paulo Goulart

© Paulo Goulart

© Paulo Goulart

© m-arquitectos

© m-arquitectos

© m-arquitectos

© m-arquitectos

© m-arquitectos

© m-arquitectos

© m-arquitectos

在建筑形态方面,新建筑寻求与周围环境的平衡关系。为此,我们提出了一种基于对现有南墙的平行感觉的建筑,以及一层覆盖着crytomeria木材的倾斜屋顶。室内的空间是用木头做的,而木工则是在地下室里。我们设计了一个票箱,员工盥洗室,一个存储空间和礼品店。为了避免公共水域的占用,新建筑的实施从河流边缘推荐的最小距离为7米。我们的介入还包括两个新的水池,一个水槽和一个足浴,以增加“多娜·贝嘉”的热面积。这些新的水池位于北河的边缘,它们是根据现有的结构建造的,它们的通道是由一个金属结构的人行桥提供的,并涂上了木质的涂层。照明网络被仔细地插入,以查看不同的木制路径和自然的周围环境在夜间,通过间接照明。
In terms of architectural shape the new construction seeks a balanced relationship with the surroundings. To this end, we proposed a building based on a parallel sense to the existing south wall, and a sloped roof coated with crytomeria timber. The interior spaces are made of timber-clad and the carpentry in crytomeria’s wood. We designed a ticket box, staff washroom, a storage space and gift shop. In order to avoid the occupation of public water domain, the implementation of the new building results from minimum distance of 7 meters recommended from the river’s edge. Our intervention also consists of two new pools, a tank and foot bath, in a view to increase the capacity of the thermal area of “Dona Beija”. These new pools are located on the north river’s edge and they were built according the existing structures and their access is provided by a footbridge in metallic structure and coated with timber-clad. The lighting network was carefully inserted in order to view the different wooden paths and naturalness of the surrounding ambience in the night hours, through an indirect lighting.

建筑工作室:“M - Arquitectos”- Monteiro, Resendes, Sousa Arquitectos, Lda。
Architecture Studio: “M – Arquitectos” – Monteiro, Resendes, Sousa Arquitectos, Lda

项目名称:热水池Poca Da Dona Beija。
Project Name: Thermal Pools Poça Da Dona Beija

项目类型:热池
Project Type: Thermal Pools

面积:154 M²
Area: 154,00 M²

地点:Furnas,S。米盖尔,本色麻布,葡萄牙
Location: Furnas, S.Miguel, Açores, Portugal

Gps坐标:37.7693604,-25.3191688
Gps Coordinates: 37.7693604, -25.3191688

项目:2013
Project Year: 2013

就职典礼:2015
Inauguration: 2015

架构师负责:拱。费尔南多•蒙泰罗
Architects In Charge: Arch. Fernando Monteiro,

拱门。马可重新发送,
Arch. Marco Resendes,

拱门。米格尔·苏萨
Arch. Miguel Sousa

合作者:
Collaborators:

拱门。安娜克里斯蒂娜•席尔瓦
Arch. Ana Cristina Silva,

拱门。佩德罗•Furtado
Arch. Pedro Furtado,

拱门。戴安娜Policarpo,
Arch. Diana Policarpo,

拱门。伊内斯维埃拉罗德里格斯,
Arch. Inês Vieira Rodrigues,

拱门。罗德里戈Sequeira迪亚斯,
Arch. Rodrigo Sequeira Dias,

拱门。凡妮莎·席尔瓦。
Arch. Vanessa Silva.

稳定和基础设施/工程师:
Stability And Infrastructure/ Engineers:

Eng。里卡多·帕切科,Eng。马可·阿维拉
Eng. Ricardo Pacheco, Eng. Marco Ávila

建设:民间本色麻布,Lda
Construction: Civil Açores, Lda

客户:私人
Client: Private

摄影:保罗Goulart
Photography: Paulo Goulart

本文转自 landezine http://www.landezine.com/index.php/2015/10/natural-hot-springs-dona-beija-by-m-arquitectos/
设计师 | 中国
Natural Hot Springs “DONA BEIJA”