景观视频教程

海景玫瑰

景观 / 居住环境 2021-10-18 06:39

海景玫瑰
Sea Front in Veules-les-Roses

鲁埃尔工作室:维克托·雨果在靠近埃特雷塔的小度假胜地维利斯·罗斯避难。它在第二次世界大战期间遭受炸弹破坏,然后又在战后重建中遭受破坏,重建后的河道和停车场将其覆盖。一个巨大的木制甲板,让人想起远洋班轮,增加了这个地方的简单乐趣,改善了日常生活。这里有圆形舒适的长椅,一个伸入大海的码头上的视角,儿童游乐场和划水池。解放维利斯河。最后一个阶段揭示了这条河,这条河被疏通并隐藏在一个停车场下。打破停车场让位于河边的一个淡水花园。
Atelier Ruelle: Close to Étretat, the small resort of Veules-les-Roses is where Victor Hugo found refuge. It suffered from bomb damage during the Second World War and then from the post-war reconstruction, which channeled the river and cover it with a parking lot. A large wooden deck, evocative of an ocean liner, increases the simple pleasures of the place, enhancing everyday life. There are rounded and comfortable benches, a viewpoint on a pier extending into the sea, playgrounds and paddling pool for children. Liberating the River Veules. The last phase uncovers the river, which had been channeled and hidden under a car park. Breaking up the car park gave way to a freshwater garden along the river.

Sea Front in Veules-les-Roses

Sea Front in Veules-les-Roses

© Ville de Veules les Roses

Sea Front in Veules-les-Roses

Sea Front in Veules-les-Roses

© Ville de Veules les Roses

Sea Front in Veules-les-Roses

Sea Front in Veules-les-Roses

© G.Dufresne

Sea Front in Veules-les-Roses

Sea Front in Veules-les-Roses

© G.Dufresne

Sea Front in Veules-les-Roses

Sea Front in Veules-les-Roses

© G.Dufresne

Sea Front in Veules-les-Roses

Sea Front in Veules-les-Roses

© Magdeleine Bonnamour

Sea Front in Veules-les-Roses

Sea Front in Veules-les-Roses

© Magdeleine Bonnamour

Sea Front in Veules-les-Roses

Sea Front in Veules-les-Roses

© Magdeleine Bonnamour

Sea Front in Veules-les-Roses

Sea Front in Veules-les-Roses

© Magdeleine Bonnamour

Sea Front in Veules-les-Roses

Sea Front in Veules-les-Roses

© Magdeleine Bonnamour

Sea Front in Veules-les-Roses

Sea Front in Veules-les-Roses

© Magdeleine Bonnamour

Sea Front in Veules-les-Roses

Sea Front in Veules-les-Roses

© Atelier Ruelle

Sea Front in Veules-les-Roses

Sea Front in Veules-les-Roses

© Colas Vienne

Sea Front in Veules-les-Roses

Sea Front in Veules-les-Roses

© Colas Vienne

Sea Front in Veules-les-Roses

Sea Front in Veules-les-Roses

© Atelier Ruelle

Sea Front in Veules-les-Roses

Sea Front in Veules-les-Roses

© Atelier Ruelle

Landscape Architecture: Atelier Ruelle
Location: Veules-les-Roses (76), France
Project: Sea Front in Veules-les-Roses
Client : City of Veules-les-Roses and Communauté de Commune de la Côte d’Albâtre

Phase 1
Budget: 1,300,000 Euros
Area: 0,4 ha
Date: 1999 – 2001

Phase 2:
Budget : 1,000,000 Euros
Area: 0,6 ha
Date: 2006 – 2007

Phase 3:
Budget: 1,400,000 Euros
Area: 1 ha
Date: 2012-2013

以上内容来自「landezine」,感谢xyaar整理供稿,如有侵权请联系删除,查看原文
设计师 | 中国
海景玫瑰