景观视频教程

霍利斯特法院

景观 / 居住环境 2021-9-16 05:44

霍利斯特法院
The Hollister Courthouse

克利夫·洛协会:霍利斯特法院位于加利福尼亚中央山谷附近的一个农业区。景观设计的灵感来源于当地乡土景观的长而线性的图案。从背景照片中可以看出,这些图案似乎同时是现代和古代的精髓。他们让人想起美国农业结构对早期现代建筑师如勒柯布西耶和阿道夫·罗斯的魅力。景观设计以41000平方英尺的城市广场为中心。
Cliff Lowe Associates: The Hollister Courthouse is located in an agricultural area near California’s Central Valley. The landscape design was inspired by the long, linear patterns of the local vernacular landscape. These patterns seem at once to be the essence of the modern and of the archaic, as can be seen in the context photos. They call to mind the fascination that American agricultural structures held for early modern architects such as Le Corbusier and Adolf Loos. The landscape design is centered on a 41,000 sf civic plaza.

The Hollister Courthouse

© Bruce Damonte

The Hollister Courthouse

© Bruce Damonte

The Hollister Courthouse

© Bruce Damonte

The Hollister Courthouse

© Bruce Damonte

The Hollister Courthouse

© Bruce Damonte

The Hollister Courthouse

© Bruce Damonte

The Hollister Courthouse

© Bruce Damonte

The Hollister Courthouse

© Bruce Damonte

The Hollister Courthouse

© Bruce Damonte

The Hollister Courthouse

© Bruce Damonte

The Hollister Courthouse

© Bruce Damonte

The Hollister Courthouse

© Bruce Damonte

The Hollister Courthouse

© Bruce Damonte

The Hollister Courthouse

© Bruce Damonte

The Hollister Courthouse

© Cliff Lowe Associates

The Hollister Courthouse

CONTEXT

The Hollister Courthouse

CONTEXT

The Hollister Courthouse

CONTEXT

该广场包括四个相互连接的空间:一个由樱桃树组成的长方形区域,让人想起附近商业樱桃农场的网格果园;为活动和社区集会铺设的市政广场;一个带有镀锌钢花盆的线性花园,参考了当地当地简单而坚固的结构;还有一块有遮荫树和座位的市民草坪。尽量减少草坪面积以节约用水,并使用低维护、本地和/或耐旱植物进一步减少用水。雨水滞留区被合并,以最大限度地提高现场蓄水和渗透。为了减少热岛效应,在停车场选择了大规模的遮荫树。预计该项目将通过LEED认证。
The plaza includes four interconnected spaces: a bosque of cherry trees that recalls the gridded orchards of nearby commercial cherry farms; a paved civic plaza for events and community gatherings; a linear garden with galvanized steel planters, which reference the simple and rugged structures of the local vernacular; and a civic lawn with shade trees and seating. Lawn areas were minimized to conserve water, and low-maintenance, native and/or drought tolerant plants were used to further reduce water use. Storm-water detention areas were incorporated to maximize on-site water retention and infiltration. Large-scale shade trees in the parking areas were selected to reduce the heat-island effect. It is anticipated that the project will be LEED certified.

摄影学分:
Project: Hollister Courthouse, Superior Court of California
Landscape Architecture: Cliff Lowe Associates
Architecture: Smith Group JJR
Design Year: 2009
Construction Completion: 2014
Total Construction Costs: $29,681,000
Landscape Construction Costs: $1,245,000
Photography Credits:

©2013 Bruce Damonte. All rights reserved.

以上内容来自「landezine」,感谢超凡脱俗整理供稿,如有侵权请联系删除,查看原文
设计师 | 中国
霍利斯特法院