景观视频教程

音乐中心广场改造

景观 / 居住环境 2021-8-4 21:36

音乐中心广场改造
The Music Center Plaza Renovation

音乐中心广场的翻修延伸了里奥斯塑造洛杉矶市民中心的工作,以及大公园和大大道的重新排列。新广场旨在将当地社区与一个主要目标——可达性联系起来。这一主题贯穿于整个设计中,从创造更受欢迎的室外城市空间到建立更易于进入的空间,再到平整以前不平的表面。在打造“人人共享广场”的过程中,该设计将该场地打造成音乐中心的“第五个场地”,与多萝西·钱德勒展馆、马克·塔普论坛、艾哈迈森剧院和沃尔特·迪斯尼音乐厅形成互补,并提供公共聚集空间、餐饮选择和欢迎中心。
The Music Center Plaza Renovation extends RIOS’ work shaping Los Angeles’ Civic Center along with Grand Park and the realignment of Grand Avenue. The new plaza serves to connect the local community with one primary goal — accessibility. This theme pervades the design from creating more welcoming outdoor urban spaces to establishing a greater ease of entry to leveling the formerly uneven surface. In creating a “plaza for all” to enjoy, the design turns the site into a “fifth venue” at The Music Center complementing the Dorothy Chandler Pavilion, Mark Taper Forum, Ahmanson Theater, and Walt Disney Concert Hall with public gathering space, dining options, and a welcome center.

The Music Center Plaza Renovation

The Music Center Plaza Renovation

The Music Center Plaza Renovation


The Music Center Plaza Renovation

The Music Center Plaza Renovation

The Music Center Plaza Renovation


The Music Center Plaza Renovation

The Music Center Plaza Renovation

The Music Center Plaza Renovation


广场最重要的设计干预是将下沉的中心提升到与周围区域相同的水平。单一的通用级别使举行大型集会、节日和同步广播变得更加容易。无障碍主题延伸至免费和低成本社区活动的支持,计划全年激活广场。
The plaza’s most significant design intervention was raising the sunken center to the same level as the surrounding area. The single universally accessible level makes it easier to hold larger gatherings, festivals, and simulcasts. The accessibility theme extends to the support of free and low-cost community events programmed to activate the plaza throughout the year.

该设计还通过自动扶梯重新配置了通往格兰德大道的楼梯,将这个入口改造成音乐中心的新前门。音乐中心位于格兰德大道“文化走廊”沿线的文娱中心中心中心。因此,该广场是一项更大计划的一部分,旨在提供一个增强的步行环境,以连接重要机构,并为音乐中心的游客创造一个更受欢迎的环境。
The design also reconfigures the stairs to Grand Avenue with escalators to transform this entrance into the Music Center’s new front door. The Music Center is located at the heart of the civic center along the Grand Avenue “cultural corridor.” As such, the Plaza is part of a greater plan to provide an enhanced pedestrian environment to connect significant institutions and create a more welcoming environment for visitors to the Music Center.

Website: www.rios.com/projects/the-music-center-plaza/

Other designers involved in the design of landscape (architects and landscape architects): Rios – Landscape and Architects of record; XXX

Project location: Grand Avenue, Los Angeles, CA

Design year: 2016

Year Built: 2019

以上内容来自「landezine」,感谢快乐的小浮点整理供稿,如有侵权请联系删除,查看原文
音乐中心广场改造