景观视频教程

Amstelveen Zonnehuis Care Home and De Ontmoeting

图库/公共空间/2018-11-8 22:15 106 0 收藏

阿姆斯特尔芬ZunnuHIS护理之家与De Ontmoeting
Amstelveen Zonnehuis Care Home and De Ontmoeting

霍珀:绿色绿洲和独特的设计
HOSPER: Green oases and distinctive design –

城镇居民需要高质量的绿色空间,以增强他们的生活体验。HoSPER已经提出了一项建议,将阿姆斯蒂芬的Zonnehuis疗养院的庭院发展成一个生机勃勃的绿色步行区。场地上的各种建筑都由一块方形铺砌而成,设计独特,里面有许多种植丰富的绿洲、游乐设施和其他设施。Rijnboutt设计的多功能立柱上的四个住宅单元在西侧架设。一个绿色丰富的庭院花园已被设计为这一复杂的一部分。
Town dwellers need high-quality green space to enhance their living experience. HOSPER has produced a proposal for development of the grounds of the Zonnehuis Care Home in Amstelveen into a lively green pedestrianised area. The various buildings on the site are linked by a square paved in a distinctive design housing a number of richly planted green oases and play and other facilities. Four residential units on a multifunctional plinth, designed by Rijnboutt, are erected on the west side. A green-rich patio garden has been designed as part of this complex.

© Ferry Streng

© Ferry Streng

© Ferry Streng

© Ferry Streng

© Ferry Streng

© Ferry Streng

© Pieter Kers

© Pieter Kers

© Pieter Kers

© Ferry Streng

© Ferry Streng

© Ferry Streng

© Ferry Streng

© HOSPER

© HOSPER

新的ZunnuiWe护理复合体,由建筑中心Syjs AsselBGS设计,在东侧完成。护理综合体周围的外部空间包括具有多年生植物的花园和居民可以园艺的温室。广场包括露台和游乐区,一个种植多年生植物的花园区,一条斜坡小路和步行锻炼的台阶。在Fonkel局的Anke Wijnja和苏格兰斯特林大学痴呆症服务发展中心的Annie Pollock的建议下,两个花园被特别设计成对痴呆症无害。
The new Zonnehuis care complex, designed by Architectuurcentrale Thijs Asselbergs, is completed on the east side. The outside space surrounding the care complex consists of gardens with perennial plants and a greenhouse where residents can garden. The square includes a terrace and a play area, a garden area with perennial plants and a sloping path and steps for walking exercises. Two gardens have been specially designed to be dementia-friendly, with the aid of advice from Anke Wijnja of Bureau Fonkel and Annie Pollock of the Dementia Services Development Centre at the University of Stirling in Scotland.

覆盖的棚架-两个半部的护理复合物是由一个覆盖的凉棚(它仍然可以在下雨的情况下使用)联合设计由Octutube,建筑中心Syjs AssSerbgs和HOSPER。超过40米长的棚架是一个壮观的设计与起伏的屋顶玻璃和钢。“浮叶”的设计与花园的花草图案相匹配。一个特别的特点是疗养院的整个场地(除了对痴呆症友好的花园)对周围社区的居民都是可以自由进入的。此外,独特的设计使花园有趣的是从各个层次的周围建筑。
Covered pergola – The two halves of the care complex are connected by a covered pergola (which can still be used in case of rain) designed jointly by Octatube, Architectuurcentrale Thijs Asselbergs and HOSPER. The more than 40 metre long covered pergola is a spectacular design with an undulating roof of glass and steel. The ‘floating leaf’ design matches with the flower and plant motifs of the garden. One special feature is that the entire grounds of the care home (with the exception of the dementia-friendly gardens) are freely accessible to residents of the surrounding neighbourhood. In addition, the distinctive design makes the garden interesting to see from all levels of the surrounding buildings.

数据
Data

风景园林:霍斯珀(Ronald Bron,弗里茨凡隆,Elizabeth Keller,
Landscape architecture: HOSPER (Ronald Bron
, Frits van Loon
, Elizabeth Keller,

Petrouschka Thumann
Petrouschka Thumann,

Marike Oudijk)
Marike Oudijk)

合作伙伴:DG GROPLE
Partners: DG groep

Fonkel,痴呆症服务发展中心(苏格兰斯特林大学),Rijnboutt建筑师,Thijs Asselbergs建筑师,八管玻璃工程师
Bureau Fonkel
, Dementia Services Development Centre (University of Stirling, Scotland), Rijnboutt architects
, Thijs Asselbergs architects, Octatube glass engineers

地点:荷兰阿姆斯特尔芬拉文范德海伦德梅斯特
Location: Laan van de Helende Meesters, Amstelveen, the Netherlands

客户:ZunnHousIsRePr.AdSTeland基金会,M.J. de Nijs项目开发
Client: Zonnehuisgroep Amstelland Foundation, M.J. de Nijs project development

面积:3公顷
Area: 3 hectares

设计:2009—2013
Design: 2009 – 2013

完成:2012(第1期)/ 2014期(第2期)
Completion: 2012 (phase 1) / 2014 (phase 2)

摄影:Ferry Streng,Pieter Kers
Photography: Ferry Streng, Pieter Kers

暂无评论,快来抢沙发!

园林吧内容由用户发布,版权归原作者所有,未经允许不得转载。若有内容侵犯到您的权益,请联系我们删除。

返回顶部