景观视频教程

New Ludgate

图库/公共空间/2018-10-9 23:01 187 0 收藏

新吕盖特
New Ludgate

Gustafson Porter+Bowman:在地面层,Gustafson Porter+Bowman为New Ludgate的公共领域所做的景观设计试图将新的开发与周围的城市结构和特征无缝地联系在一起。这是通过精细的景观细节和完成加强平稳过渡,并促进这一新的公共空间在紧张的城市场地的使用。一个古老的贝利广场上的小广场标志着一条西东通道的入口,它把老贝利和Limeburner Lane联系在一起。这条新路线回溯了整个伦敦市的类似的隐藏通道,这产生了意想不到的捷径。它标志着从传统的Yorkstone铺路到广场和通道中的黑暗花岗岩的过渡。这种变化是由大胆的几何铺设图案作出,它从时装设计师亚历山大·麦昆和20世纪艺术家M·C·埃舍尔那里得到灵感。这种铺装模式的设计和开发需要与更广泛的建筑团队密切接触和协作。
Gustafson Porter + Bowman: At ground level, Gustafson Porter + Bowman’s landscape design for the public realm at New Ludgate seeks to tie the new development seamlessly into the surrounding urban fabric and character. This is achieved by fine landscape details and finishes which reinforce the smooth transition and facilitate the use of this new public space in a tight urban site. A small piazzetta on Old Bailey marks the entrance to a West-East passageway which links Old Bailey to Limeburner Lane. This new route recalls similar hidden passageways throughout the City of London which create unexpected shortcuts. It marks a transition from the traditional pavement of Yorkstone to a dark granite in the piazza and passageway. This change is made with a bold geometric paving pattern which takes inspiration from fashion designer Alexander McQueen and the 20th century artist M. C. Escher. The design and development of this paving pattern required close contact and collaboration with the wider construction team.

© Tim Soar

© Tim Soar

© Tim Soar

© Tim Soar

© Tim Soar

© Tim Soar

© Tim Soar

© Tim Soar

© Tim Soar

© Tim Soar

© Tim Soar

© Tim Soar

© Tim Soar

© Tim Soar

© Tim Soar

© Tim Soar

© Tim Soar

© Tim Soar

此外,在开发的第五层,古斯塔夫森波特+鲍曼开发了一个大型朝南的屋顶露台,受益于整天的阳光。密植方案在高度上有所不同,相当于一种低调的颜色方案,用于花坛的花圃,花圃被包裹在弯曲的白色科里安长凳上。它既不引人注目,又雕塑,其形式继续围绕着露台的边缘,同时其变化的高度创造了足够的土壤深度。种植床的设计允许两个通道,以帮助建筑物的用户壮观的景色到圣保罗和伦敦城更远。
Additionally, on the development’s fifth floor, Gustafson Porter + Bowman developed a large south-facing roof terrace which benefits from day-long sunlight. A dense planting scheme varies in height and corresponds to an understated colour scheme for pockets of the raised flower bed, which is wrapped in a sinuous white Corian bench. Both inconspicuous and sculptural, its form continues to wrap around the very edges of the terrace whilst its varied height creates ample soil depth. The design of the planting bed allows for two channels which aid spectacular views for the building’s users to St Paul’s and the City of London beyond.

在新鲁德盖特五楼的露台上种植的花草是由色彩斑斓的多年生植物带与松散,自然排列的观赏草混合而成。植物根据颜色和形状分组在一起。黄花的常绿大戟花带与艾菊、紫锥菊和紫菀的高大的蓝色花穗形成对比,而高耸的紫球蒜花上则能看到低矮的百里香蜂鸣。所有这些都是由高大的观赏草的羽毛构成的。使用低和高的多年生植物和草的混合物,在屋顶露台的天然绿洲和其直接的城市环境之间提供了可渗透的边界。
The planting on New Ludgate’s fifth-floor terrace is comprised of colourful bands of perennial plants mixed with ornamental grasses in loose, natural arrangements. Plants are grouped together according to colour and form. Bands of yellow flowering evergreen Euphorbias contrast with the tall blue flowering spikes of Erynginum, Echinopsis and Aster, while low hummocks of flowering Thyme are seen against the towering purple balls of Alliums. All are framed by the plumes of tall ornamental grasses. Using a mix of low and taller perennials and grasses provides a permeable boundary between the natural oasis of the roof terrace and its immediate urban context.

< EM > < /EM >
 

这两个空间都力图使伦敦市中心繁忙的活力正常化,并体现一种信念,即用优质材料和精细的细节构成的小空间可以提高公共领域,从而在市中心创造一个人人都可以使用的私密空间。
“Both spaces seek to normalise the hectic energy of central London, and embody a belief that a small-scale space with high-quality materials and refined detailing can enhance the public realm, thus creating an intimate space within the heart of the city that everybody can use.”

- Donncha O Shea,搭档,古斯塔夫森波特+鲍曼
– Donncha O Shea, Partner, Gustafson Porter + Bowman

奖品
awards

2016年度伦敦市年度最佳建筑奖
2016 Winner, City of London Building of the Year Award

2016大赢家景观研究所最佳小规模发展
2016 Winner, Landscape Institute Best small-scale development

2016年度获奖者、叶奖开发者和年度发展项目
2016 Winner, LEAF Awards Developer and Development Project of the Year

年度最佳商业办公楼2016赢家
2016 Winner, RICS Commercial Office Building of the Year

2016入围名单,NLA年度办公楼
2016 Shortlist, NLA Office Building of the Year

2016个候选名单,FX奖公共空间计划
2016 Shortlist, FX Awards Public Space Scheme

数据
data

地点:英国伦敦
Location: London, United Kingdom

规格:7000平方米
Size: 7,000sqm

概述:公共领域和周围街道景观的发展,大约1和2新的发展。第五层屋顶平台的设计与开发。
Outline brief: Development of public realm and surrounding streetscape around 1&2 New Ludgate development. Also, design and development of fifth-floor roof terrace.

客户土地证券
Client Land Securities

合同价值:N/A
Contract value: N/A

竣工日期:2015年3月
Completion date: March 2015

项目团队:Neil Porter,Donncha O Shea
Project team: Neil Porter, Donncha O Shea

规划机构:伦敦城市公司
Planning authority: City of London Corporation

项目经理:马修·派瑞,LAD证券
Project Manager: Matthew Perry, Lad Securities

策划顾问:DP9
Planning consultant: DP9

建筑师:索尔布鲁赫赫顿,Fletcher Priest
Architects: Sauerbruch Hutton, Fletcher Priest

成本顾问:GELEDS
Cost Consultant: Gleeds

租赁代理:GELEDS
Leasing Agents: Gleeds

结构工程师:沃特曼集团
Structural Engineers: Waterman Group

Me&E:沃特曼集团
M&E: Waterman Group

水特征顾问:N/A
Water feature consultants: N/A

环保顾问:沃特曼集团
Environmental Consultants: Waterman Group

网站:HTTP://NexLugGAT.COM/
Website: http://newludgate.com/

奖项:英国皇家特许测量师学会2016年度商业办公楼最高奖
Awards: Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS) top prize for Commercial Office Building of the Year 2016

伦敦城市年度建筑奖
The City of London Building of the Year Award

年度NLA办公楼入围名单
Shortlisted for the NLA Office Building of the Year

今年的叶奖开发者项目入围。
Shortlisted for the LEAF Awards Developer Project of the Year.

材料:暗花岗岩,Yorkstone,Corian(不详尽)
Materials used: Dark Granite, Yorkstone, Corian (not exhaustive)

承包商:斯坎斯卡
Contractors: Skanska

暂无评论,快来抢沙发!

园林吧内容由用户发布,版权归原作者所有,未经允许不得转载。若有内容侵犯到您的权益,请联系我们删除。

返回顶部