华展街具

A Memorial Grove At Askim

图库/公共空间/2018-10-9 22:58 78 0 收藏

阿希姆的纪念树林
A Memorial Grove At Askim

Sojjrn安德松与斯威克建筑师:纪念树林是一个地方为那些留下来。它是一个寻找慰藉的地方,也是对所爱的人的回忆和回忆。
Thorbjörn Andersson with Sweco Architects: A memorial grove is a place for those who were left behind. It is a place to visit in search for consolation, and for reflections and memories of the beloved ones.

当哥德堡南部阿希姆的教区计划扩建他们的墓地时,他们决定新的墓地应该是纪念林而不是传统的棺材墓地。在阿希姆,1879岁的教堂坐落在一座山上,那里也是古老的墓地。这座山与北方有着明显的边界,在花岗岩上形成一个古老的挡土墙,大约5米高。在下层是一个以前没有特别使用过的区域。它有盆的形状,曾经是一条小溪,有一条小溪。地面潮湿,地方灌木丛茂密。
When the parish in Askim, southern Gothenburg, planned to extend their burial grounds, they took the decision that the new grounds should be a memorial grove instead of a traditional coffin cemetery. In Askim, the church from 1879 sits on top of a hill where also the old cemetery is. The hill has a distinct border to the north formed by an old retaining wall in granite, about 5 meters high. At the lower level lies an area which was formerly not specifically used. It has the shape of a basin and used to be a shallow ravine with a brook. The ground was moist and the place filled with dense shrubbery.

在这个项目中,植被被清理出来,地形变成了一个普通的碗。一个可能出现新品质的地方出现了。沿着斜坡,我们引入了草梯,以加强形式特征,并为灰烬创造水平位置。这些被匿名地放在草坪下。一个铺有平台的阳台,朝向教堂的南面,与上层提供视觉接触。露台的后墙用石灰石做的石旗装饰,上面贴着死者的姓名牌匾。露台的后墙也是蜡烛和鲜花的公共场所。碗的焦点是一个浅水池,有一个静水表面,创造了天空的反射。这片小树林的部分地方种着成堆的树木,这些树是根据季节的变化而选择的,比如螃蟹苹果、樱桃和秋色的槭树。纪念林四周环绕着一道质朴的花岗岩墙,营造出一种封闭的感觉,从而营造出一种安静的气氛,增强个人的反光。在西部边缘,一个新的教区建筑形成了空间限制。
In the project, the vegetation was cleared out and the landform made into a regular bowl. A place with possible new qualities appeared. Along the sloping sides, we introduced grass terraces to enhance a formal character and to create horizontal places for the ashes. These are put anonymously under a turf. A paved terrace with seating facing south points in direction to the church, supplying a visual contact with the upper level. The back wall of the terrace is detailed with stone flags of limestone for name plaquettes of the deceased ones and is the commune place also for candles and flowers. The focal point of the bowl is a shallow pond with a still water surface, creating a reflection of the sky above. The grove is in parts planted with clumps of trees, selected for their seasonal change, such as crab apple, cherries and autumn-colored acers. The memorial grove is circumfered with a rustic granite wall, creating a sense of enclosure to permit a quiet atmosphere enhancing individual reflection. At the western edge, a new parish building forms a spatial limit.

© Åke E:son Lindman

© Åke E:son Lindman

© Åke E:son Lindman

© Åke E:son Lindman

© Åke E:son Lindman

© Åke E:son Lindman

© Åke E:son Lindman

© Åke E:son Lindman

© Åke E:son Lindman

© Thorbjörn Andersson with Sweco Architects

纪念林的雄心壮志应该是创造一个足够诱人、美丽的地方,以便隐喻性地成为生与死的交汇点。它应该是一个能告诉我们的地方,我们可以回忆起死者的记忆。纪念树林是现代社会的重要场所。它应该传达给我们,即使生活是艰难的今天,也有可能有一个光明的未来。这不是一个最终为死者而死的地方,而是留给那些被遗弃的人的地方。
The ambition for a memorial grove should be to create a place enough inviting and beautiful so that it metaphorically works as a meeting point between the living and the dead. It should be a place that speaks to us and where we can recall the memories of the deceased ones. A memorial grove is an important place in modern society. It should transmit to us that even if life is hard today, there is a possibility of a brighter future. It is a place not ultimately for the dead, but for those who were left behind.

项目:阿斯金纪念树林
Project: Askim Memorial Grove

地点:瑞典哥德堡
Location: Gothenburg, Sweden

景观设计师:Sobjrn安德松与SWCO建筑师
Landscape architect: Thorbjörn Andersson with Sweco Architects

设计团队:Staffan Sundstr·Om,Malin Unger,Charlotta L·奥斯菲斯特,Tobias Phersson
Design team: Staffan Sundström, Malin Unger, Charlotta Löfstedt, Tobias Phersson

面积:3500平方米
Area: 3500 sqm

开幕式:2017
Opening: 2017

儿子Lindman的照片
Photos by Åke E:son Lindman

暂无评论,快来抢沙发!

园林吧内容由用户发布,版权归原作者所有,未经允许不得转载。若有内容侵犯到您的权益,请联系我们删除。

返回顶部