景观视频教程

Israel Square

图库/公园广场/2018-7-18 11:42 581 0 收藏

Israel Square

斯威克:以色列广场的位置在两个世界之间充满了机遇和延伸:每天都有成千上万的人经过繁华覆盖的市场和郁郁葱葱的H.C.O.RestDS公园,那里的哥本哈根人享受着城市中心的绿地。以色列广场位于历史上的城墙之上,过去曾环绕哥本哈根市,并在1970年重建成一个北欧最大地下停车场的停车场。这种身份并没有涉及到任何美学或活动邀请——但它即将改变。
sweco: The location of Israel Square is rich in opportunities and stretches between two worlds: the bustling covered market where thousands of people pass every day and the lush H.C. Ørsteds Park, where the people of Copenhagen enjoy the green space in the middle of the city. Israel’s Square is placed on top of the historic ramparts, which used to surround the city of Copenhagen, and was in the 1970’s rebuilt into a parking lot with Northern Europe’s largest underground parking garage. This identity did not involve any aesthetics or invitation to activity – but it was about to change.

© Rasmus Hjortshoj

© Rasmus Hjortshoj

© Sweco

© Sweco

© Sweco

© Sweco

© Sweco

© Sweco

© Sweco

© Sweco

In 2008 the City Council in Copenhagen agreed on a major renovation of the square in order to establish an open space that would unfold, open up and encourage the citizens of Copenhagen to engage in outdoor life and activities on a site where the only boundaries of engagement are those of the mind. The car park is gone and Sweco Architects have created a ‘flying carpet’ square that now interconnects with H.C. Ørsteds Park and enhances the coherence between the square and its surroundings. The ‘flying carpet’ nickname comes from the folded and soft waved surface floating 30 cm above the ground.

The new Israel’s Square

The square has wings, as the southwest and northeast corners fold up and create sitting areas whilst covering the ramp from the underground parking garage. As opposed to the wings of the square, the surface runs downward as a waterfall in the southwest corner into H.C. Ørsteds Park and thereby blends with the trees that stretch into the square. Across the square, water trickles in a small creek, which continues into H.C. Ørsteds Park, where it ends in stairs created of three oval vessels completing the waterfall.

根据目的,广场上的塔架的光线可以从暗淡的散射光变为在事件期间聚焦于特定区域的光。沿着广场的边缘,安装了小LED灯,给人一种飞毯和悬停表面的错觉。
Depending on the purpose, the light of the pylons on the square can be changed from a dimmed, scattered light to one focused on specific areas during events. Along the edge of the square, small LED-lights are installed to give the illusion of a flying carpet and a hovering surface.

To create a space, that invites everyone, different features have been created on the surface of the square:

广场上有圆形的洞,里面满是草和树,周围是长凳,因此创造了绿色的城市休憩点。
• Round holes in the square, which are filled with grass and trees and surrounded by benches thus creating green, urban hangout spots

地区,邀请市民参加几个活动:球类运动,滑冰,和玩。
• Areas, which invite the citizens to several activities: ballgames, skating, and playing.

在角落里的楼梯,可以作为一个观察哨所,从那里你可以看到广场上的活动、市场的脉动生活以及H.C.O.RestDS公园的美丽绿地。
• Stairs in the corners which can be used as an observation post from where you can see the activities on the square, the pulsating life of the Market place, and the beautiful green areas of H.C. Ørsteds Park.

In this way, Israel Square has been designed to be a square for every citizen and visitor to explore urban life.

广场与H.C.O.RSTEDS公园的特殊联系
The special connection of the square to H.C. Ørsteds Park

Sweco Architects and subcontractor COBE have worked intensively on the transition from the square to H.C. Ørsteds Park. The square extends approximately seven meters over the park, but without touching anything since it “hovers” over the greenery. Instead of cutting down the existing trees, the holes in the square have been designed to integrate the trees into the square. These trees, together with a number of newly planted trees, make the park seem to continue into the square creating a gentle transition. Access between the square and the park is via a spiral staircase, which widens as it nears the ground in H.C. Ørsteds Park.

The challenges in the process

NIRAS参与了所有工程学科的全过程,从观念竞争到以色列广场向连贯的城市空间的转变。该项目包括几个工程挑战:
NIRAS was involved in all engineering disciplines in the full process from idea competition to the transformation of Israel Square into a coherent urban space. The project included several engineering challenges:

广场和H.C.O.RSTEDS公园之间的相互作用需要在不损坏现存树木的情况下建造。
• The interaction between the square and H.C. Ørsteds Park needed to be built without damaging the existing trees.

广场建在停车场的顶部,只能承受一定的负荷。这导致排水管道等空间有限。此外,进入停车场必须在整个建设中成为可能。
• The square was built on top of a parking garage that could only tolerate a certain load. This led to limited space for drainage pipes, etc.. Furthermore, access to the parking garage had to be possible throughout the construction.

在施工阶段,在N报告站的建设活动需要增加规划后勤。
• During the construction phase, building activities on Nørreport Station required increased planning logistics.

Zahle的学校位于项目区内。因此,学校交通在完成期间穿越该区域。校园现在是广场本身的一部分。
• Zahle’s School is located within the project area. Therefore, school traffic crossed the area during completion. The schoolyard is now a part of the square itself.

Israel Square – a positive urban area

哥本哈根市技术与环境市长Morten Kabell(Red Green Algty Party)认为,广场将有助于提升哥本哈根的生活质量和社区意识。“十个哥本哈根居民中有九个想要一个充满活力、多样化、城市化的生活方式。新的地方增加了这一点。我们创造了一个很好的空间,可以在市中心玩和悬挂,作为户外咖啡馆和城市中心商业活动的替代品。在这里,你不需要花一分钱就能玩得开心,”他在接受《国家日报》采访时说。
Morten Kabell (Red-Green Alliance Party), Mayor for Technology and Environment in the City of Copenhagen, believes that the square will help enhance the quality of life and sense of community in Copenhagen. “Nine out of ten Copenhagen residents want a vibrant, diverse, urban lifestyle. The new place adds to this. It’s wonderful that we are creating room for playing and hanging out right in the center of the city as an alternative to the outdoor cafés and commercial activities that characterize the city center. Here it doesn’t cost you a penny to have fun,” he said in an interview with the national daily, Politiken.

景观建筑:SWECO
Landscape Architecture: sweco

暂无评论,快来抢沙发!

园林吧内容由用户发布,版权归原作者所有,未经允许不得转载。若有内容侵犯到您的权益,请联系我们删除。

返回顶部