华展街具

Thalie Park

图库/公园广场/2018-5-14 23:33 377 0 收藏

泰利公园
Thalie Park

Urbicus:坐落在Thalie谷的自然区域,尽管是在一个前填埋场铁路基础设施被忽视的边缘地区,在洪水区,这个项目的挑战是管理网站的转型当考虑到污染和洪水的约束。Parc de la Thalie (Thalie Park)提供了设施(一家新医院和医疗中心)之间的连接,以及在chalons - surl - saone镇入口处的公共空间。它为医院复合体提供了一个绿色的空间,并通过Thalie和新创建的空间之间的生态连续性来促进生物多样性。
Urbicus: Located amid the natural areas of the Thalie Valley, albeit on a former landfill site at the edge of the railway infrastructure in neglected areas, and in a flood zone, the challenge of the project is to manage the transition of the site while taking account of pollution and flooding constraints. The Parc de la Thalie (Thalie Park) provides a connection between the amenities (a new hospital and a medical centre) and the public spaces at the entrance to the town of Châlons-sur-Saône. It provides a green space for the hospital complex and promotes biological diversity through ecological continuity between Thalie and the new spaces created.

© Charles Delcourt

© Charles Delcourt

© Charles Delcourt

© Charles Delcourt

© Charles Delcourt

© Charles Delcourt

© Charles Delcourt

© Charles Delcourt

© Charles Delcourt

© Charles Delcourt

© Charles Delcourt

© Charles Delcourt

© Charles Delcourt

© Charles Delcourt

© Charles Delcourt

© Urbicus

© Urbicus

© Urbicus

© Urbicus

公共空间是在Capitaine Drillien街附近组织的,它已经被改造成一个公共汽车和非机动车道。这条街道可进行径流管理。
The public spaces are organised around Rue du Capitaine Drillien, which has been converted into a road for buses and non-motor vehicles only. This street is subject to alternative runoff water management.

Parc de la Thalie可以容纳河流水位的上升:公园之前的湿地已经被大大扩大了,以补偿在连接了Chalonnaise conurring公路时的主床的填充物。暴雨下水道也被用来储存雨水。两个池塘在街道的两边面对面,在医院门面和南方公园的湿地区域之间创造了视觉上的连续性。这些池塘的岸边种有水生物种,特别是与渔业协会和国家部门协商选择的。北池也可以从医院的屋顶收集水。
The Parc de la Thalie can accommodate rises in river water levels: the wetlands that predated the park have been considerably enlarged to compensate for the filling in of the main bed when the Châlonnaise conurbation ring road was joined up. Storm drains have also been created to store rain water. Two ponds face each other on either side of the street, creating visual continuities between the hospital façades and the wetland areas of the southern park. The banks of these ponds are planted with aquatic species, specially chosen in consultation with fishing associations and State departments. The north pond can also collect water from the hospital roof.

在这个公园,进行了广泛的土壤管理工作,以处理污染的所有类别的废物(熟料,重金属,杂项回填和非法倾倒),以及一项运动,以消除日本蓼。因此,这些土壤的管理和去污染已被纳入总体规划的设计中,该计划旨在确保场地的安全,同时尽量减少土方工程,使用场地的模型。
At this park, extensive soil management work has been carried out to deal with pollution by all categories of waste (clinker, heavy metals, miscellaneous backfill and illegal dumping) as well as a campaign to eradicate Japanese knotweed. The management and depollution of these soils have therefore been incorporated into the design of the overall plan, which seeks to ensure the safety of the site while minimising earthworks, using models of the site.

项目:Thalie区域
Project: Thalie area

客户:勃艮第
Client: SEM Val de Bourgogne

接线员:Jean Marc Gaulier
Conractor Agent: Urbicus, Jean-Marc Gaulier

项目经理:克里斯特尔胭脂
Project Manager: Chrystelle Rouge

Co-Contractors:PMM,内阁Reile
Co-Contractors: PMM, Cabinet Reilé

任务:项目管理
Mission: project management

阶段:完成项目
Phase: project completed

日期:2013年
Date: 2013

大量的工作:5 800 000€HT
Amount of work: 5 800 000 € HT

照片:Charles Delcourt
Photos: Charles Delcourt

暂无评论,快来抢沙发!

园林吧内容由用户发布,版权归原作者所有,未经允许不得转载。若有内容侵犯到您的权益,请联系我们删除。

返回顶部