景观视频教程

Hospital Karsudden

图库/居住环境/2019-6-20 23:05 175 0 收藏

Hospital Karsudden

Urbio: Biophilic values ​​and the natural environment’s positive impact on health have been the starting points for the shape of the outdoor environment at the extensions of the hospital Karsudden in Katrineholm, Sweden. The forensic psychiatric healthcare institution has received several new walkways, focusing on recreational values, and a new entrance square. The arboretum square located at the main entrance consists of a mix of tree species that – together with the planted paving joints, playful tree guards and water element – give the site a scenic identity. The entrance has been converted from paved surfaces to a green square where vehicular traffic to and from the hospital has been preserved but is now secondary to pedestrian outdoor activities and values.

Hospital Karsudden, Katrineholm

Short office name: Urbio

Role of the office in the project: Landscape architect

Website: www.urbio.se

Other designers involved in the design of landscape: Linda Pettersson, Anders Lundahl, Marc De Decker

Client: Region department of Sörmland / Skanska

Project location: Karsudden Hospital Road, Katrineholm, Sweden

Design year: 2013-2015

Year Built: 2017

暂无评论,快来抢沙发!

园林吧内容由用户发布,版权归原作者所有,未经允许不得转载。若有内容侵犯到您的权益,请联系我们删除。

返回顶部