景观视频教程

Fareground

图库/居住环境/2019-4-22 10:59 405 0 收藏

告别地
Fareground

图Fareground通过改造未充分利用的办公广场,在繁忙的城市环境中解放了一片失落的风景。该项目创造了一个新的城市生活中心;在绿洲中充分融入奥斯汀市中心社区,聚集、社交、放松、娱乐和创造。由此产生的景观通过精心规划、活力、社会参与和环境敏感性来实现。
dwg. Fareground liberates a lost landscape in a bustling urban environment through the transformation of an underutilized office plaza. The project produced a new hub of urban life; fully embracing the downtown Austin community in an oasis to gather, socialize, relax, entertain and create. The resulting landscape performs through careful programming, vitality, social engagement and environmental sensitivity.

这个项目的客户需要重新定位一座老化的办公楼,以便与奥斯汀市场的许多新大楼竞争。DWG担任该项目的首席顾问,与业主密切合作,设想更新的外部环境,为建筑带来新的生活;满足奥斯汀城市环境的新生活,在过去十年中经历了爆炸性的流行和变化。通过概念化外部改造的过程,该项目扩大到包括对大楼大堂进行全面改造和引入奥斯汀的第一个餐厅。
The client for this project needed to reposition an aging office building in order to compete with a host of new towers in the Austin market. dwg. served as the lead consultant for the project, working closely with the owner to envision an updated exterior to bring a new life to the building; a new life that meets the demands of Austin’s urban environment, which has experienced explosive popularity and change over the past decade. Through the process of conceptualizing the exterior transformation, the project expanded to include a complete renovation of the building’s lobby and the introduction of Austin’s first food hall.

法雷格隆德广场面积近一英亩,有一个诱人的,起伏的草坪,有着不可忽视的,保存完好的,巨大的橡树。一个新的蜿蜒的ADA坡道提供了普遍的可达性,并使游客沉浸在自然环境中,因为他们进入空间,平静地掩盖了繁忙的,邻近的,在地面的街景忙碌和忙碌。
Fareground’s plaza is nearly one-acre in size and features an inviting, rolling lawn with impossible to ignore, preserved, massive oak trees. A new meandering ADA ramp offers universal accessibility and immerses visitors in the natural environment as they enter the space, peacefully veiling the hustle and bustle of the busy, adjacent, at-grade streetscape.

@dwg.

@Leonid Furmansky

@Leonid Furmansky

@dwg.

@Leonid Furmansky

@dwg.

@dwg.

@Leonid Furmansky

@dwg.

@Leonid Furmansky

@Leonid Furmansky

@Leonid Furmansky

@Adam Barbe

@Leonid Furmansky

@Leonid Furmansky

@dwg.

@dwg.

@dwg.

Fareground利用当地植物和适应物种的生动植物色调,在建筑环境中创造出一个绿色和舒适的环境。在密集的阴凉地区战略上使用合成草坪,以减少用水和限制维护成本。再生和当地采购的花岗岩被用于覆盖新的和现有的墙壁,以将新设计与旧建筑结合起来。高粉煤灰混凝土人行道,广场和楼梯强调定制,当地制造的金属工程。各种座位选择和规模的聚集空间为用户提供休闲、就餐、聊天和工作机会。定制的固定木长椅和铺面与移动家具相辅相成,以增强广场的灵活性。这一系列相互交织的室外房间满足了个人和团体的需要,也可以作为一个集体来容纳大型活动。
Fareground utilizes a dramatic botanical plant palette of native and adapted species to create a verdant and comfortable setting in the midst of the built environment. Synthetic lawn is used strategically in densely shaded areas to reduce water usage and limit maintenance costs. Reclaimed and locally sourced granite is used to clad new and existing walls to integrate the new design with the old building. High fly-ash concrete walks, plaza and stairs are accented with custom, locally fabricated metal works. A variety of seating options and scales of gathering spaces provide lounging, dining, chatting and working opportunities for users. Custom, fixed wooden benches and decking are complemented by mobile furnishings to enhance the flexibility of the plaza. This series of intertwined outdoor rooms meets the needs of individuals and groups and can alternatively be used as a collective to accommodate large events.

云景,法雷格伦的标志性水景,从字面上说,从建筑物的空调冷凝水收集的水创建云,并创建一个强大的视觉灯塔。利用最先进的技术,水在12个高而细的塔架上以令人难以置信的压力被雾化,从而创造出一个揭示光的质量、不透明度和运动的雕塑。Cloudscape是项目的互动中心,包括可持续发展声明、公共艺术、戏剧娱乐、品牌和创新寻路。
Cloudscape, Fareground’s iconic water feature, quite literally creates clouds from water collected from the building’s AC-condensation and creates a powerful visual beacon. Utilizing state of the art technology, water is atomized at incredible pressure from twelve tall, slender pylons to create a sculpture that reveals the quality of light, opacity and movement. Cloudscape is the interactive centerpiece of the project and encompasses a sustainable statement, public art, theatrical entertainment, branding and innovative wayfinding.

Nimbus是一种定制设计和制造的遮阳结构,当它与广场地板接触时,可以减轻暴露和相邻塔楼的巨大规模。当云穿过山谷时,它们对周围的环境做出反应。Nimbus,反过来,折叠作为对场地的角度地形的反应,而有图案的树冠创造了风格化的斑驳的光。
Nimbus, the custom-designed and fabricated shade structure, provides relief from exposure and the immense scale of the adjacent tower as it meets the plaza floor. As clouds move through valleys, they respond to their surroundings. Nimbus, in turn, folds as a response to the angular topography of the site while the patterned canopy creates stylized dappled light.

广场改造与内部大堂改造无缝结合,将美食广场引入办公大楼。餐厅以奥斯汀最具标志性的当地餐厅和厨师为特色,在工作时间和晚上,餐厅通过社交活动中心激活室内环境。Fareground为目前的奥斯汀人口提供了一个新的市中心——一个社会、活跃和城市、居民、员工和游客的横截面。
The plaza transformation is blended seamlessly with an interior lobby renovation that introduces a gourmet food court into the office tower. Featuring some of Austin’s most iconic local restaurants and chefs, the food hall activates the interior with a hub of social activity, during work hours and at night. Fareground provides a new heart of downtown for the current Austin population — a social, active and urban, cross-section of residents, employees and visitors.

Fareground成功地将一个未利用的下沉式办公广场改造成一个充满活力、诱人的城市开放空间,模糊了公共和私人空间之间的界限,并通过独特、可持续的设计将欢乐活动无缝编织到工作场所中。Fareground通过愿景、领导力和一个综合协作的设计团队体现了对城市景观的管理,该团队融合了景观城市化的动态和变革作用。
Fareground successfully transformed an unutilized, sunken office plaza into a vibrant, inviting, urban, open space, blurring the line between public and private spaces and seamlessly braiding convivial activity into the workplace through a distinctive, sustainable design. Fareground embodies stewardship of the urban landscape through vision, leadership and an integrated and collaborative design team that embraced the dynamic and transformative role of landscape urbanism.

景观设计师:图纸
Landscape Architect: dwg.

项目中的角色:项目负责人、景观设计
Role in the project: project prime, landscape architect

网址:studiodwg.com
Website: studiodwg.com

项目地点:美国德克萨斯州奥斯汀市国会大道
Project location: Congress Avenue, Austin, Texas, USA

设计年份:2016年
Design year: 2016

建成年份:2017年
Year Built: 2017

暂无评论,快来抢沙发!

园林吧内容由用户发布,版权归原作者所有,未经允许不得转载。若有内容侵犯到您的权益,请联系我们删除。

返回顶部