景观视频教程

Hvidovre Beach Park

图库/居住环境/2019-4-22 11:00 301 0 收藏

赫维多夫海滩公园
Hvidovre Beach Park

Vega Landskab:在hvidovre的水边,一个小的人工海滩区域已经升级为一个新的改进的海滩公园,由Vega Landskab和雕塑家Karin Lorentzen设计。hvidovre Strandpark是哥本哈根大都会区的一个独特的城市海滩,自行车和公共交通都很容易到达。小型儿童友好海滩是当地的一块小宝石,自2012年以来,它一直是hvidovre及其周边地区家庭的热门目的地。然而,hvidovre市想要升级和扩大海滩,以容纳更多的客人。hvidovre海滩区域是垃圾填埋场,在过去的100年中开发,最初是由垃圾倾倒造成的,后来又添加了土壤和海滩沙。旧海滩的朝向造成了大量海藻的堆积,海水侵蚀了添加的沙子,导致垃圾填埋材料的挖掘和淋滤进入水中。新项目包括延伸沙区、穿过草地的新路径布局以及沙区和后面的绿色填埋区之间的新混凝土边缘。
VEGA landskab: At the waterside of Hvidovre, a small artificial beach area has been upgraded to a new improved beach park, designed by VEGA landskab and sculptor Karin Lorentzen. Hvidovre Strandpark is a unique city beach in the metropolitan area of Copenhagen, which can easily be reached by bike and by public transportation. The small child-friendly beach is a small local gem which since 2012 has been a popular destination for families from Hvidovre and the surrounding areas. However, Hvidovre Municipality wanted to upgrade and expand the beach to accommodate even more guests. The Hvidovre beach area is landfill and has been developed over the past 100 years, first created by waste dumping and later with added soil and beach sand. The orientation of the old beach caused a lot of seaweed to accumulate, and the sea was eroding the added sand, causing excavation and leaching of the landfill material into the water. The new project consist of an extension of the sand area, a new layout of the path through the meadow, and a new concrete edge between sand area and the green landfill area behind.

随着新的海滩公园项目的实施,海滩得到了扩展,使得沙区沿着整个海岸线延伸,在hvidovre港和小通道“m_rtelrenden”之间,现在可以容纳更多的海滩游客。向海的延伸还确保了更好的斜坡和海滩的重新定位,以避免海藻和沙的侵蚀。新的混凝土边缘是一种诗意的元素,它以新的形式解释大自然的属性,也是一种实用的元素,它解决了保护草地免受海水淋滤和侵蚀的功能。本工程根据计算出的未来水位上升进行设计,使边界要素不受日水位波动的影响,但在极端天气事件下,能承受海平面上升。
With the new beach park project, the beach has been expanded, so that the sand area stretches along the entire coastline between Hvidovre Harbor and the small channel ‘Mørtelrenden’, and it can now accommodate even more beach goers. The extension towards the sea also assures a better slope and a re-orientation of the beach, to avoid seaweed and erosion of the sand. The new concrete edge is a poetic element that interprets nature’s properties in new form, as well as a pragmatic element that solves the function of securing the grassy meadow against leaching and erosion from the water of the sea. The project is designed based on the calculated future water rises, so that the border element is not affected by daily water fluctuations, but can withstand the rise of sea level in case of extreme weather events.

混凝土边缘用作地形支撑墙,在植草填埋区和新海滩区之间作为一个巨大的台阶,具有良好的就座高度。新的道路和混凝土边缘将海滩区域与该区域的其他区域分开并界定,并为休闲住宿提供更多空间。混凝土边缘创造了一个清晰的边界,但艺术作品也结合了海滩和草地成为一个连贯的艺术海滩公园,因为必要的支持墙被塑造成一个美丽的和具体的现场景观艺术。除了作为一个支撑墙和一个大台阶,混凝土艺术品也意味着坐,玩,跳,靠…
The concrete edge serves as a terrain support wall, as a huge step with a good height for seating, between the grassed landfill area and the new beach area. The new path and the concrete edge separate and define the beach area from the rest of the area, and provide more space for recreational stays. The concrete edge creates a clear boundary, but the artwork also unites the beach and meadow into a coherent artful beach park, as the necessary support wall is shaped into a beautiful and site specific landscape artwork. And apart from being a support wall and a big step, the concrete artwork is also meant for seating, playing, jumping, leaning on….

卡林·洛伦岑的整体景观雕塑由一系列具体元素组成,这些元素都具有独特的造型。这些元素的布局与周围的景观有很强的联系。该地区的景观重新引入了海滩草甸原有的曲折空间和特征,并将该地区与北部的绿色和南部的港口连接起来,灵感来自于原始的“柔软”和海景之间的曲折边缘。混凝土边缘的灵感来自大自然自身美丽的形状——白色卷心菜的结构。Karin Lorentzen重新解释了白色卷心菜的几何结构,并将其应用于基于卷心菜结构和几何结构的混凝土构件设计中。卡琳·洛伦岑经常在她的雕塑中运用植物形态和自然形态,既使用全尺寸的植物,也使用像这里这样的较小元素,在这里,卷心菜的薄片被放大并被解释成混凝土。在整个过程中,我们测试了各种卷心菜和几何图形,以便为海滩创造最佳的空间、曲折和转弯,卡林·洛伦岑和维加·兰斯卡布在现场用绳子和木棍进行了全尺寸的绘制,从而完成了雕塑的整个线条。
Karin Lorentzen’s integrated landscape sculpture consists of a series of concrete elements, all of which have a unique shape. The elements are laid out with a strong connection to the surrounding landscape. The landscaping of the area reintroduces the original winding spatiality and character of the beach meadow, and connects the area with the green in the north and the harbor to the south, inspired by the original ‘soft’ and winding edge between Hvidovre beach meadow and the sea. The concrete edges are inspired by some of nature’s own beautiful shapes – the structure of white cabbage. Karin Lorentzen has reinterpreted the geometry of white cabbage and used it in the design of the concrete elements which area based on the structure and geometry of the cabbage. Karin Lorentzen often works with plant morphology and nature shapes in her sculptures, both using full size plants and smaller elements like here, where thin cuts of cabbage have been enlarged and interpreted into concrete. Many kinds of cabbage and geometries were tested throughout the process in order to create the best spaces, twists and turns for the beach, and the entire line of the sculpture has been worked out by Karin Lorentzen and VEGA landskab on site, using rope and sticks to draw in full scale.

该项目与Aarhus Centivarefabrik A/S和Odivo模板机器人公司合作,探索了大型独特混凝土构件的局限性。在21个模具中铸造了64个元素。每一个元素都有可能以4种不同的方式使用,通过一个小的模板产品创造出一个多种可能性的系统。元素的过程创建不同大小的曲线,邀请客人在曲线创建的空间中单独或分组居住。小尺度上,卷心菜的解剖与人体的生理有关,大尺度上,卷心菜以波浪和海滩、草地交织的形态,反映了周围景观的特点。通过这种方式,该项目定居在景观中,并与人体对话。
The project has been an exploration into the limits of large scale unique concrete elements in a collaboration with Aarhus Cementvarefabrik a/s and Odivo Formwork Robotics. 64 elements were cast in 21 molds. Each element has the possibility of being used in 4 different ways, creating a system of many possibilities through a small produce of formwork. The course of elements creates curves of different sizes, inviting guests to stay individually or in groups in the spaces created by the curves. On a smaller scale the anatomy of the cabbage relates to the physiology of the human body, and on a larger scale it reflects the characteristics of the surrounding landscape with its waves and interwoven shapes of beach and meadows. In this way the project settles in the landscape and speaks to the human body.

海滩公园于2017年6月落成。Hvidovre市和Vega Landskab对结果非常满意,海滩在夏季非常受欢迎,人口稠密。
The Beach Park was inaugurated in June 2017. Hvidovre Municipality and VEGA landskab are very happy with the result and the beach has been very popular and densely populated during the summer.

进入办公室名称:Vega Landskab
Entrant office name: VEGA landskab

参赛者在项目中的角色:景观设计师和项目负责人
Role of the entrant in the project: Landscape Architect and project leader

网址:https://vegarandskab.dk/projekter/hvidovre-strend/
Website: https://vegalandskab.dk/projekter/hvidovre-strand/

参与景观设计的其他设计师:雕刻家卡林·洛伦岑
Other designers involved in the design of landscape: sculptor Karin Lorentzen

项目地点(街道、城市、国家):Lodsvej 80,2650 Hvidovre,丹麦
Project location (Street, City, Country): Lodsvej 80, 2650 Hvidovre, Denmark

设计年份:2014-2017
Design year: 2014-2017

建成年份:2017年
Year Built: 2017

暂无评论,快来抢沙发!

园林吧内容由用户发布,版权归原作者所有,未经允许不得转载。若有内容侵犯到您的权益,请联系我们删除。

返回顶部