景观视频教程

McBurney Lane

图库/居住环境/2019-4-22 10:14 253 0 收藏

麦克伯尼巷
McBurney Lane

哈帕合作社和兰利市共同努力,以振兴麦伯尼巷作为一个社会空间的市中心兰利。加强人行通道的连接,创造灵活的空间,以适应各种规划,并整合渗透表面,耐旱种植和雨水渗透作为城市的可持续议程的一部分。将具有历史意义的市中心弗雷泽高速公路与道格拉斯公园新建的圆形剧场和纪念碑相连,设计包括一系列拱形长凳、楼梯和种植群众,这些构成了巷子中间新的社会空间。这些空间包括一个凸起的中间木板,一个草坪区域,和一个线性的地下水位和广场在北端的网站。该提案还协调了街道停车的修改,消除了26个停车摊位从车道,纳入了更多的角度停车在相邻的道格拉斯新月加强整个车道作为一个只有行人的公共空间。
Hapa Collaborative and City of Langley worked together to revitalize McBurney Lane as a social space in the heart of downtown Langley. Strengthening pedestrian connections through the Lane, creating flexible spaces to accommodate a variety of programming, and integrating permeable surfaces, drought tolerant planting and rainwater infiltration as part of the City’s sustainability agenda. Connecting the historic downtown Fraser Highway to the new Douglas Park amphitheatre and cenotaph, the design includes a series of arching benches, stairs and planted masses that frame new social spaces in the middle of the lane. These spaces include a raised middle wood deck, a lawn area, and a linear water table and plaza at the north end of the site. The proposal also coordinated street parking modifications eliminating 26 stalls of parking from the lane, by incorporating more angle parking on the adjacent Douglas Crescent reinforcing the entire lane as a pedestrian only public space.

© Joshua Dool

© Joshua Dool

© Joshua Dool

© Joshua Dool

© Joshua Dool

© Hapa

© Hapa

© Hapa

地点:Downtown Langley,卑诗省加拿大
Location: Downtown Langley, BC Canada

设计年份:2011
Design Year: 2011

建设年份:2014
Year of Construction: 2014

形象学分:Joshua Dool
Image Credits: Joshua Dool

团队:Lynne Werker,建筑师,DMD和Associates有限公司,宾尼和联合有限公司,平衡咨询公司。
Team: Lynne Werker, Architect, DMD & Associates Ltd., Binnie & Associates Ltd, Equilibrium Consulting Inc.

暂无评论,快来抢沙发!

园林吧内容由用户发布,版权归原作者所有,未经允许不得转载。若有内容侵犯到您的权益,请联系我们删除。

返回顶部