景观视频教程

Ladeira da Barroquinha

图库/居住环境/2019-4-10 00:26 92 0 收藏

拉德拉拉达巴罗奎纳
Ladeira da Barroquinha

地铁Arquitetos:萨尔瓦多市中心Ladeira da Barroquinha的新设计是Glauber Rocha剧院和基于Barroquinha教堂的Gregorio de Mattos基金会文化区公共空间翻新的延伸。除了连接这两个机构之外,该项目还组织了面向不同坡度的建筑物的入口,并考虑到了当地街市上人流密集、朝向公交终点站的顾客的平静流动。通过创建一个独特的地形设计,创建具有不同速度和开放平台永久性的新路径。除了斜坡本身,现在只供行人使用,该项目综合了广场旁边的电影院位于高层高原使用这些相同的原则。尽管其设计独特,但干预措施通过减轻斜坡的坡度并利用萨尔瓦多人行道中历来发现的材料,使其适应于现有的城市空间。
Metro Arquitetos: The new design for Ladeira da Barroquinha in the centre of Salvador is an extension of the public space renovations for the Glauber Rocha Theatre and the Gregorio de Mattos Foundation cultural area based at Barroquinha Church. Apart from being the connection between these two institutions, the project organizes the entrances to the buildings that face the slope at different levels and also considers the tranquil flow of customers that attend the local street market with the intense pedestrian flow towards the bus terminal. By creating a distinct topographic design, new paths with different speeds and open plateaus for permanency are created. In addition to the slope itself, now for pedestrian use only, the project integrates the square next to the cinema located at a higher-level plateau using these same principles. Despite its singular design the intervention accommodates itself in the existing urban space by alleviating the gradients of the slope and making use of materials historically found in the pavements of Salvador.

© Ilana Bessler

© Ilana Bessler

© Ilana Bessler

© Ilana Bessler

© Ilana Bessler

© Ilana Bessler

© Ilana Bessler

© Ilana Bessler

© Ilana Bessler

© Ilana Bessler

© Ilana Bessler

© Metro Arquitetos

尽管选择了葡萄牙瓷砖和花岗岩等传统材料,但新技术的使用,如水射流切割,允许新的可能性,如圆形形状、非几何设计和非标准化整理件。共有2500平方米,整个地区配备长椅,桌子,自行车,新的亮化和美化了整个复杂的不仅是一种有效的通道和重要的标志性人物逗留也是一个舒适的地方,看到的风景,PR多年来一直致力于传统皮革市场的发展。ITA银行与萨尔瓦多市政府合作,为城市干预项目和建设提供资金。
Eventhough traditional materials like Portuguese tile and granite were chosen, the use of new technologies such as water jet cutting allowed for new possibilities such as rounded shapes, non-geometric designs and non-standardized finishing pieces. With a total of 2500 square meters the whole area was equipped with benches, tables, bike racks, new lighting and landscaping which gave the entire complex not only the character of an efficient passageway and important landmark but also of a pleasant area to sojourn, contemplate the scenery and preserve the traditional leather market which for many years has been in this same place. Itaú Bank financed the urban intervention project and construction, in partnership with the municipal administration of Salvador.

设计:地铁
Design: Metro Arquitetos

客户:萨尔瓦多市政银行/萨尔瓦多市政府
Client: Banco Itaú / Prefeitura Municipal de Salvador [municipal government of Salvador]

项目日期:2013年11月
Project date: November 2013

总建筑面积:2.44000米
Total Constructed Area: 2.440,00m²

设计开发:Gustavo Cedroni,Martin Corullon。
Design Development: Gustavo Cedroni, Martin Corullon.

合作者:Marcelo Macedo,Miki Itabashi,Flavio Bragaia,Isadora Marchi,Luis tavares,Rafael de Sousa。
Collaborators: Marcelo Macedo, Miki Itabashi, Flavio Bragaia, Isadora Marchi, Luis tavares, Rafael de Sousa.

灯光设计:Ricardo Heder。
Light design: Ricardo Heder.

景观设计:Ricardo Vianna
Landscape design: Ricardo Vianna

基础设施:P.K.M.E.U.S.E.
Infrastructure: P.K.M. e Usina de Projetos

照片:Ilana Bessler
Photos: Ilana Bessler

暂无评论,快来抢沙发!

园林吧内容由用户发布,版权归原作者所有,未经允许不得转载。若有内容侵犯到您的权益,请联系我们删除。

返回顶部