景观视频教程

The Power Station

图库/居住环境/2018-11-16 18:11 373 0 收藏

发电站
The Power Station

Hocker Design Group: Housed in an historic Dallas Power & Light electrical sub-station building built in 1926, this new arts space, artist’s residence, and garden invites artists to respond to the raw character of the architecture – offering an alternative to the traditional gallery and museum context. Along with the interior spaces, an urban gallery garden has sprung to life within the former industrial compound. The exterior is an urban experience for pedestrians that travel by on their way to a hike and bike trail. Along the eastern facade, a cast-in-place concrete wall reinforces an urban edge while creating a minimal room as an extension of the building footprint. An intense collaboration with artist Jacob Kassay resulted in an elegant sculptural intervention.

© Hocker Design Group

© Adolfo Cantu-Villareal

© Adolfo Cantu-Villareal

©

吉塞拉博尔吉
Gisela Borghi

©

吉塞拉博尔吉
Gisela Borghi

© Adolfo Cantu-Villareal

© Adolfo Cantu-Villareal

© Adolfo Cantu-Villareal

© Adolfo Cantu-Villareal

© Adolfo Cantu-Villareal

©

吉塞拉博尔吉
Gisela Borghi

© Adolfo Cantu-Villareal

© Adolfo Cantu-Villareal

©

吉塞拉博尔吉
Gisela Borghi

© Kevin Todora

电站是达拉斯一项重大而突出的修复工程,它展示了当视觉和创造力掌舵这一过程时可能发生的情况。工地外部空间的创造对这个项目的成功和建筑的修复同样重要。园林设计的大部分起源于从建筑内部研究景观,有选择地使用硬质景观和植物材料进行筛选。与历史性的工业建筑细节并列,花园设计结合了约束材料调色板:碎骨料,碎石敲击,混凝土,钢铁,和本地种植。这些材料的不断光泽化将建筑与花园联系在一起,将硬质景观与软质景观联系在一起,形成轻盈、虚幻的联系。从战略上来说,为了节约用水和可持续的场地水管理方式,联合国没有灌溉。未使用的残余混凝土轴种植有虹膜、莎草和马尾芦苇作为沉没的花园。暴露在墙上的钢筋“缝线”形成了“旧”与“新”的有趣对比。这是允许雨水渗透性增加和吸收的几种最小干预措施之一。
The Power Station is a significant and prominent Dallas restoration which demonstrates what can happen when vision and creativity are at the helm of the process. Creation of the site’s exterior spaces was as important to the success of this project as was the architectural restoration of the building. Much of the garden design originated from studying the views from inside the building with selective use of both hardscape and plant material for screening. Juxtaposed with the historic industrial architectural details, the garden design incorporates a restrained materials palette: crushed aggregate, stone rip rap, concrete, steel, and native plantings. The continual patination of these materials ties architecture to garden and hardscape to softscape with light, ethereal connections. Areas were strategically left un-irrigated for a low water use and sustainable approach to site water management. An unused, remnant concrete shaft is planted with iris, sedges, and horsetail reed as a sunken rain garden. The exposed steel rebar “stitches” of the walls create an interesting contrast of “old” versus “new”. This is one of several minimal interventions that allow increased permeability and absorption of rain water run-off.

由几种藤本植物组成的基质迅速向上推进,形成一个结构钢框架链式绿色屏障,它封装了一个四层楼梯塔。藤蔓的垂直生长提供了隐私和安全感,并帮助遮蔽了西德克萨斯太阳。一个美丽的铰接式钢栅栏沿着西部形成了一个物理屏障,同时保持了花园的视觉孔隙度。竖直的悬臂式猎犬在整个季节穿越太阳站点时,用阴影绘制网站。这种雕塑材料的使用增加了空间感和小型外部庭院的功能。许多现有的混凝土路面保留和创造性地纳入新的设计。现有的混凝土的一部分是在网格中钻芯,以产生植物干预和增加渗透性的孔。岩心钻机在入口处被重新使用,就像设计中的许多项目一样,这成为了回收和重用的练习。一个低维护无刺花梨的殖民地消耗了遗址的南侧和东侧。一个孤独的梅斯塔树成为一个雕塑元素,宣布进入花园和楼梯塔以外的入口。这个小城市花园修复了以前的工业场地,并具有简单的隐私和可用性的程序要求。建筑和花园通过操纵建筑元素而彼此温和地联系在一起,这些建筑元素被引入郁郁葱葱的植物材料有意地侵蚀。
A matrix of several vine species rapidly advances up a structural steel framed chain link green screen that encapsulates a four-story stair tower. The vertical growth of vines provide the sense of privacy and security, and help shade against the west Texas sun. A beautifully articulated steel picket fence creates a physical barrier along the west while maintaining visual porosity into the gardens. The vertical cantilevered pickets animate the site with shadows as the sun crosses the site throughout the seasons. This sculptural use of materials increases the sense of space and the functionality of the small exterior courtyards. Much of the existing concrete pavement was retained and creatively incorporated into the new design. A section of the existing concrete was core drilled in a grid to create holes for plant interventions and increased permeability. The core drills are repurposed at the entry, and as with many items in the design, this became an exercise in reclamation and reuse. A colony of low-maintenance spineless prickly pear consume the south and east side of the site. A lone Mesquite Tree becomes a sculptural element announcing the entrance to the gardens and stair tower beyond. This small urban garden healed-back a former industrial site and had simple program requirements of privacy and usability. The building and garden relate to one another gently through the manipulation of architectural elements that are intentionally eroded by the introduction of lush plant material.

数据
Data

景观设计:霍克设计集团
Landscape Architecture: Hocker Design Group

项目名称:电站
Project Name: The Power Station

地点:德克萨斯达拉斯商业街3816号
Location: 3816 Commerce Street Dallas, Texas

Consultants: Architect: Ron Wommack FAIA, Contractors: Texas Land Care, Phoenix 1 Restoration and Construction, Ltd., Concrete: Toby Velasquez, Pool Deck Construction Co., Artist: Jacob Kassay

形象学分:Adolfo Cantu Villareal与Gisela Borghi
Image Credits: Adolfo Cantu-Villareal & Gisela Borghi

年完成:2011
Year Completed: 2011

尺寸:7910平方英尺
Size: 7,910 sf

暂无评论,快来抢沙发!

园林吧内容由用户发布,版权归原作者所有,未经允许不得转载。若有内容侵犯到您的权益,请联系我们删除。

返回顶部