景观视频教程

Rio Arga Pedestrian Bridge and Community Gardentool Sheds

图库/居住环境/2018-11-13 19:16 448 0 收藏

里奥加拉步行桥和社区园艺棚屋
Rio Arga Pedestrian Bridge and Community Gardentool Sheds

佩拉尔塔ayesa建筑师:本项目包括,一方面,一座步行桥的建设提高园区和城市之间的访问,另一方面,一些物流建设,公园里的水果和蔬菜园区,为遗传算法的存储空间重获特许权。在公园系统,桥梁不仅作为一个单独的对象;它也形成了部分的几何设计的人行道和自行车道。加入水和水系,水流从errotazar街,从而避免当前道路交通,创造一个高架行人通道连接到环境教育博物馆(Museo de educacióN AMBIENTAL)。同时,它创造了游客和从桥上从城市景观公园观测点的理想地点。在阿兰萨迪公园降落,位于广场洛斯Manzanos最高点,旁边的阿尔加河两岸,是为有流动的聚集点游击队员和骑自行车的人在通往广场的道路上行驶。
PERALTA AYESA architects: This project consists of, on the one hand, the construction of a pedestrian bridge to improve access between the park and the city and, on the other hand, the construction of some sheds, in the park’s fruit and vegetable garden area, to serve as storage spaces for the garden concessionaires. In the park system, the bridge serves not only as a separate object; it also forms a part of the geometric design of the pedestrian and bicycle paths. Jointing into the water and river system, the flow travels from Errotazar Street, thus avoiding the current road traffic, creating an elevated pedestrian passage and connecting to the Environmental Education Museum (Museo de Educación Ambiental). At the same time, it creates an ideal spot for visitors and an observation point from the bridge to view the park from the city.The landing in the Aranzadi Park, located at the highest point of the Plaza de los Manzanos, next to the banks of the Arga River, is a gathering point for the flow of pedestrians and cyclists traveling across the perimeter on their way to the plaza.

© Pegenaute

© Pegenaute

© Pegenaute

© Eduardo Berián / Hidrone

© Eduardo Berián / Hidrone

© Eduardo Berián / Hidrone

© Pegenaute

© Pegenaute

© Pegenaute

© Pegenaute

© Pegenaute

© Pegenaute

© Pegenaute

© Pegenaute

© Pegenaute

© PERALTA AYESA

© PERALTA AYESA

© PERALTA AYESA

© PERALTA AYESA

© PERALTA AYESA

© PERALTA AYESA

© PERALTA AYESA

© PERALTA AYESA

© PERALTA AYESA

© PERALTA AYESA

© PERALTA AYESA

© PERALTA AYESA

© PERALTA AYESA

© PERALTA AYESA

© PERALTA AYESA

已经提出了L形布局,具有两个正交的和相对的分支。每个分支基于其形式具有独特的拮抗作用。两种元素都有结构纯度和清晰性。它的布局,平行于河流,部分位于可泛滥地区,是石头,钉住和锚定在地上。它的斜坡的角度小于6%,电流的方向上升,没有提供抵抗未来大道和类似桥梁、公园的坡道和具体路径。垂直和水平的设计是轻的,苗条和天线,这表明它是两种现实之间的一座桥梁,暂停之间。穿孔,风化钢位于护栏和路面,加强它的浮力和透明度,而与自然环境的融合。人工照明增强了每一部分的本质。具体的元照沿着公园的路线,由于悬浮投影机提供统一的、肤浅的照明。风化钢面板隐藏双行温暖的照明允许体积照明面板,背光的多孔表面和强调它的温暖和自然挥发。
An L-shaped layout has been proposed, with two orthogonal and opposing branches. Each branch has a unique antagonistic function, based on its form. There is structural purity and clarity in both elements. Its layout, parallel to the river, located partially in the floodable area, is stony, pinned and anchored to the ground. Its slope has an angle of less than 6%, rising in the direction of the current, without offering resistance to future avenues and resembling the bridges, ramps and concrete paths of the park. The perpendicular and horizontal design is light, svelte and aerial, suggesting that it is a bridge between two realities, suspended between both. The perforated, weathered steel is located in both the parapets and the pavement, reinforcing its buoyancy and transparency, while blending in with the natural environment. Artificial lighting reinforces the essence of each part. The concrete element is illuminated along the line of the park, thanks to suspended projectors that offer uniform, superficial lighting. The weathered steel panel hides a double line of warmer lighting which allows for a volumetric illumination of the panel, backlighting the perforated surface and emphasizing its warm and volatile nature.

鸡舍的建筑是综合水果和蔬菜园阿兰萨迪公园区内,在一个温室的风格。它们都位于一个舱进水区,亭台楼阁,轻轻抬离地面,漂浮和创造的光,是在当前建设和谐型半透明图像。他们有一个模块化的系统,允许每一个馆包括许多存储空间为周边地区的花园需要。存储空间分布包括一系列模块化的室内陈设,从高性能灌浆面板创建生态。
The construction of the sheds is integrated within the fruit and vegetable garden area of the Aranzadi Park, in the style of a greenhouse. As they are located in a floodable area, the pavilions are slightly lifted above the ground, floating and creating a light and translucent image that is in harmony with the current constructions in the meander. They have a modular system that allows for each pavilion to include as many storage spaces as needed for the gardens in the surrounding area. The storage space distribution includes a series of modular indoor furnishings, created from panels of high resistance ecological grout.

潘普洛纳阿兰扎迪公园里约阿加人步行桥和社区园艺棚舍
PROYECT THE RIO ARGA PEDESTRIAN BRIDGE AND COMMUNITY GARDENTOOL SHEDS IN THE ARANZADI PARK, PAMPLONA

地点:纳瓦雷潘普洛纳阿兰扎迪公园
Location: Aranzadi Park of Pamplona, NAVARRE

委托人:潘普洛纳市议会
Client: City Council of Pamplona

设计图:2014年4月至2014年7月
Design: April 2014 – July 2014

建设:2014年12月至2015年6月
Construction: December 2014 – June 2015

面积:
Area:

人行天桥:27、70平方米
Pedestrian bridge: 274,70 m2

社区园艺棚屋:42450平方米
Community gardentool sheds: 424,50 m2

预算:927.931,74欧元
Budget: 929.931,74 €

设计:PERALTA AYESA建筑师/胡安若泽佩拉尔塔佩拉尔塔格拉西亚安德烈
Design: PERALTA AYESA architects / Juan José Peralta Gracia y Andrés Ayesa Pascual

劳斯·埃斯克里瓦·佩约罗(歌剧工程)
Raúl Escrivá Peyró (OPERA engineering)

合作伙伴:Alfonso Pé苏亚雷斯黑人(技术架构师)Carlos Ros Zuasti(照明工程)、FLUMEN S.L.(环境报告),GEEA S.L.(岩土工程研究)
Partner: Alfonso Pérez Negro (Technical architect) Carlos Ros Zuasti (Lighting engineering), FLUMEN S.L. (Environmental report), GEEA S.L. (Geotechnical study)

照片:Pedro Pegenaute,爱德华多贝利亚/ Hidrone
Photos: Pedro Pegenaute, Eduardo Berián / Hidrone

暂无评论,快来抢沙发!

园林吧内容由用户发布,版权归原作者所有,未经允许不得转载。若有内容侵犯到您的权益,请联系我们删除。

返回顶部