景观视频教程

Guitrancourt Town Centre

图库/居住环境/2018-10-30 22:54 507 0 收藏

古特兰古尔镇中心
Guitrancourt Town Centre

ESPSPACE Reale: Guitrancourt是巴黎西部农村的650居民小镇。市政厅广场由许多断开的空间组成,作为缓坡地形的一部分。由于城市功能的明确识别,前者异质空间布局发展。教堂、市政大厅广场和公园。现有的地形已经成为一种交通工具,为场地设计提供了灵感。整洁的现有场地允许定义一个宽敞的空间,恰好在市政厅右边,在一个平静的会议地点的形式在更新的广场。
Espace Libre: Guitrancourt is a small town of 650 residents in the western countryside of Paris. The Town Hall Square was composed of a multitude of disconnected spaces, as parts of a gentle slope topography. The former heterogeneous space layout evolved thanks to a clear identification of the urban functions. The Parvis of the Church, the Town Hall Square and the Park. The existing topography has been a vehicle and an inspiration for the site design. A neat cut of the existing ground allowed the definition of a generous space, just right of the Town Hall, in the form of a calm meeting place in the renewed square.

一个大城市楼梯提供视觉和物理连接之间的所有雕刻空间。这些步骤允许从公园到教堂的连续连接不同的空间,同时从公园一侧确保残疾人的可达性。通过在楼梯上部安装科登线性排水系统,加强了不同空间之间的连接。一个非常自然的公园与广场的硬景物形成对比。一个儿童乐园和一个绿色停车场完成了整个项目。
A large urban staircase provides a visual and physical connection between all the carved spaces. The steps allow the continuous link of the different spaces from the park till the church, while the accessibility for disabled people is assured from the side of the park. The link between the different spaces has been reinforced with the installation of a corten linear drainage on the upper side of the stairs. A very natural park creates a contrast with the hardscape of the Square. A playground for children and a green car park complete the whole of the project.“

© Julien Falsimagne

© Julien Falsimagne

© Julien Falsimagne

© Julien Falsimagne

© Julien Falsimagne

© Julien Falsimagne

© Julien Falsimagne

© Julien Falsimagne

© Julien Falsimagne

© Julien Falsimagne

© Julien Falsimagne

© Julien Falsimagne

© Julien Falsimagne

© Julien Falsimagne

© Julien Falsimagne

© Julien Falsimagne

© Julien Falsimagne

© Julien Falsimagne

© Julien Falsimagne

© Julien Falsimagne

© Julien Falsimagne

© Julien Falsimagne

© Julien Falsimagne

© Espace Libre

数据
Data

景观建筑:空间规划
Landscape architecture: Espace Libre

客户:Guitrancourt
Client: Guitrancourt

地点:Guitrancourt
Location: Guitrancourt

面积:5000米
Area: 5000 m²

设计:2013-2015
Design: 2013-2015

实现:2015-2016
Realisation: 2015-2016

克雷迪照片:Julien Falsimagne
Crédit photo: Julien Falsimagne

暂无评论,快来抢沙发!

园林吧内容由用户发布,版权归原作者所有,未经允许不得转载。若有内容侵犯到您的权益,请联系我们删除。

返回顶部