景观视频教程

Fortress of Poggio Imperiale

图库/其他/2018-11-8 22:13 83 0 收藏

波焦因佩里亚莱要塞
Fortress of Poggio Imperiale

费拉拉协会:PGGO BONIZIO的古迹,现在是考古区,位于一个种植葡萄园和橄榄林的农业区的中心地带。几个世纪以来,它一直位于波吉奥帝国的Medii要塞的城墙之上,由Giuliano da Sangallo为佛罗伦萨公社建造,以抵御西尼共和国的威胁。通过跨学科的合作,修复和巩固墙面的工作伴随着创建线路和入口区域,这些线路和入口区域设想为墙面上的连续空间。多边形区域系统与下面的墙面密切相关,其主要特征是具有尖角的几何形状,这是军事建筑结构的特征。座椅,信息面板,柏树和橄榄树以及石灰华石长凳一起创造出与周围环境相协调的装饰。作为对这种方法的进一步确认,为了标出cor-10钢中平行板条线路的进入区域,采用了通过象征性的光和触觉门的重新解释来强调入口概念的概念。
Ferrara Associati: The ancient site of Poggio Bonizio, now an archaeological area, is set in the heart of an agricultural district richly planted with vineyards and olive groves. For centuries it has been located above the walls of the Medici fortress of Poggio Imperiale, built by Giuliano da Sangallo for the Florence Commune in an attempt to ward off the threats of the Sienese Republic. The work of restoration and consolidation of the wall surfaces has, through interdisciplinary collaboration, been accompanied by the creation of itineraries and entrance areas conceived as continuous spaces above the walls. The system of polygonal areas is strictly related to the wall surfaces beneath, dominated by the geometrical forms with sharp corners which were characteristic features of constructions of military architecture. The seating, the informative panels, the cypress and olive trees and the travertine stone of the benches come together to create a decor in harmony with the surrounding environment. As a further confirmation of this approach, to mark out the entry areas to the itinerary parallel slabs in cor-ten steel were selected with the notion of underscoring the entrance concept through a symbolic reinterpretation of light and tactile doors.

© Ferrara Associati

© Ferrara Associati

© Ferrara Associati

© Ferrara Associati

© Ferrara Associati

© Ferrara Associati

© Ferrara Associati

© Ferrara Associati

© Ferrara Associati

© Ferrara Associati

© Ferrara Associati

© Ferrara Associati

© Ferrara Associati

© Ferrara Associati

© Ferrara Associati

© Ferrara Associati

© Ferrara Associati

© Ferrara Associati

© Ferrara Associati

© Ferrara Associati

© Ferrara Associati

© Ferrara Associati

© Ferrara Associati

© Ferrara Associati

© Ferrara Associati

© Ferrara Associati

© Ferrara Associati

数据
Data

地点:波吉邦西,锡耶纳,意大利
Location: Poggibonsi, Siena, Italy

日期:2015。
Date: 2015.

客户:埃迪尔。我是一个朋友。
Client: Edil. Co S.r.l., Comune di Poggibonsi.

类型:项目
Type: Project – Built

尺寸:5,6公顷。
Size: 5,6 ha.

设计团队:
Design team :

Ferrara Associati(风景园林)
Ferrara Associati ( Landscape Architecture),

SIPRA SRL,GPA-IGEVENNIL SRL,。F. Fuzio,G. Mancini,F. Parotti。
Spira srl, GPA Ingegneria srl,. F. Fuzio, G.Mancini, F. Parotti.

合作者:C. Evans,L. Marrani,G. Olmi。A. Corsini,吉姆。M. Lella,F. Pandolfi。
Collaborators: C. Evans, L. Marrani, G. Olmi. A. Corsini, Geom. M. Lella, F. Pandolfi.

顾问:S.Pulga,A. De Vita,J. Simonetta。
Consultants: S. Pulga, A. De Vita, J. Simonetta.

暂无评论,快来抢沙发!

园林吧内容由用户发布,版权归原作者所有,未经允许不得转载。若有内容侵犯到您的权益,请联系我们删除。

返回顶部